Linićeva presica

Obersnel o SDP-u: Loše je ako si ne možemo drugarski pogledati u oči

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Obersnel o SDP-u: Loše je ako si ne možemo drugarski pogledati u oči
29.05.2014.
u 16:45
– Ako si ne možemo drugarski pogledati u oči i riješiti probleme, to će u konačnici biti loše ne samo za stranku, nego i za građane – poručio je Obersnel
Pogledaj originalni članak

Predsjednik riječkog SDP-a Vojko Obersnel osvrnuo se na konferenciju na kojoj je bivši ministar Slavko Linić žestoko napao predsjednika SDP-a i premijera Zorana Milanovića.

"Očito je više nego ikada da o nekim temama treba povesti otvoreni razgovor na tijelima stranke. Još jednom apeliram da se sazove Glavni odbor, da se analiziraju rezultati izbora, ali jednako tako i niz otvorenih tema o kojima moramo razgovarati otvoreno", poručio je Obersnel iz Barcelone gdje se igra završnica vaterpolske Eurolige u kojoj sudjeluje riječko Primorje.

"Ako se ne vratimo socijaldemokraciji kakvu smo dugo gradili i zagovarali, ako se ne možemo drugarski pogledati u oči i riješiti probleme, ako ne možemo biti otvoreni jedni prema drugima unutar članstva, to će u konačnici biti loše ne samo za nas kao stranku, nego i za građane koji su nam dali svoje povjerenje. Ne samo sada nego i ubuduće", dodao je Obersnel i zaključio kako je važnija nego ikada komunikacija unutarstranačkih tijela kao i to da "politika mora osluškivati poruke javnosti, a posebno svojih birača".

>>Milanović: Linić se drži obećanja da će nas blatiti

>>Linić: Pravi su razlozi moje smjene INA i kredit od 20 milijuna kuna tvrtki Mali biskviti

>>Pročitajte sve detalje tajne koju je Vlada krila dvije godine

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar DŠ.....
DŠ.....
17:33 29.05.2014.

Drugarska se pjesma ori, Zokiju pod nogama gori!

VE
verakruz
17:30 29.05.2014.

Oj drugovi jel vam žao, rastanak se primakao... Ali družit ćete se vi još, svi zajedno u Remetincu... Ti si Vojko, jedan od pikova (bikova).

DU
Deleted user
17:47 29.05.2014.

Kad sve ovo pročitaš što je rekao linić o lopovlucima u ovoj vladi i oko nje - počinje se shvaćati koliko je lopovski Sanader beznačjno mala ribica....