prevareni mladić

Objesio djevojku nakon što je na TV-u priznala da je prostitutka

Kurilski otoci
27.09.2012.
u 09:10
Uvjeren da mu djevojka radi na telefonskoj centrali, mladi ubojica nepodnošljivu istinu saznao je tek u studiju tijekom snimanja emisije
Pogledaj originalni članak

Peruanku Ruth Thaliju Sayas (19) sudjelovanje u planetarno popularnom TV kvizu ''Trenutak istine'' u kojem je  za osvajanje 35.200 kuna priznala da se bavi striptizom i prostitucijom stajalo je života. Daily Mail piše da ju je nakon tog priznanja u rujnu 2011. u Limi drogirao, pretukao i potom objesio partner Bryan Romero Levia.

Uvjeren da mu djevojka radi na telefonskoj centrali, Levia je nepodnošljivu istinu saznao tek u studiju tijekom snimanja emisije. Tamo je došao da bi, u društvu njezinih roditelja, djevojci pružio potporu.

Ne bježeći od stravičnog zločina koji je počinio, hladnokrvni ubojica priznao je nakon prošlotjednog uhićenja da je Ruth prije ubojstva drogirao tabletom za spavanje te da mu je u skrivanju tijela pomogao rođak.

Šokantan slučaj samo je jedan u nizu od mnogobrojnih skandala povezanih uz kontroverzni kviz u kojem su natjecatelji obvezni davati istinite odgovore na intimna pitanja kako bi osvojili novčanu nagradu. Nedavno je u kolumbijskoj inačici kviza jedna žena priznala da je naručila ubojstvo supruga te da je bila povezana s korupcijom i krijumčarenjem droge.

>>Profesorici doživotni zatvor jer je u napadu bijesa ubila troje kolega

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

NA
natürlich
10:55 27.09.2012.

tako je to kad nemaju mozga da razmisle nego bi šaku dolara u ruci da imaju . Važnije im više novac nego cast. .

TO
Toni50
11:04 27.09.2012.

TV kvizu ''Trenutak istine'' u kojem je za osvajanje 35.200 kuna priznala da se bavi striptizom i prostitucijom stajalo je života. Ide budala za kune da se hvali i govori istinu.

TO
Toni50
11:07 27.09.2012.

Nedavno je u kolumbijskoj inačici kviza jedna žena priznala da je naručila ubojstvo supruga te da je bila povezana s korupcijom i krijumčarenjem droge. Kako vidimo beskrajna je ljudska glupost... Kada ih nitko ne izda onda se izlaju sami i onda nisu zaslužili kaznu ? ( nemislim na prostitutku i takovu kaznu!)