PRONAŠLI GA NA STANICI

Trogodišnji dječak sam otišao u vrtić, dadilja doživjela šok

Foto: Pixabay
Trogodišnji dječak sam otišao u vrtić, dadilja doživjela šok
22.11.2021.
u 09:02
Ponio je ruksak s punom kutijom za doručak
Pogledaj originalni članak

U noći sa subote na nedjelju, oko 2.15 sati, 35-godišnji prolaznik zvao je policiju jer je na jednoj autobusnoj postaji u Stuttgartu ugledao dječaka koji je bio sam. Bio je odjeven u skijaški kombinezon, a sa sobom je imao ruksak s punom kutijom za doručak, izvijestila je njemačka policija.

Po dolasku policije, dječak im je objasnio kako je krenuo u vrtić. Policija ga je odvela sa sobom te je s njima bio sve dok 34-godišnja dadilja ujutro nije zvala policiju i prijavila njegov nestanak. Rekla je kako je dječaka stavila u krevet sa svojim djetetom. Otišla je spavati, a kad je ujutro htjela probuditi djecu, šokirala se jer trogodišnjaka nije bilo u krevetu, javlja Fenix Magazin.

Policija u svom priopćenju nije navela više detalja o tome kako je dječak izašao iz stana, a prije toga se sam uspio spremiti za vrtić pa čak sa sobom u vrtić ponijeti i doručak.

 

>> Pogledajte i ovaj video – Učiteljica šokirala izjavom: "Dopuštam djeci da spavaju na nastavi ako su jako umorna"

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.