seljani u panici

Odrubili glavu zmiji dugoj 7,6 metara da ne bi progutala dijete!

Foto: Youtube Screenshot
Odrubili glavu zmiji dugoj 7,6 metara da ne bi progutala dijete!
01.07.2014.
u 14:19
Nakon što je jedan turist uslikao tijelo zmije, za događaj su doznali i borci za prava životinja te optužili stanovnike Benito Juareza za nepotrebno ubijanje
Pogledaj originalni članak

Stanovnici meksičkog sela Benito Juarez ulovili su divovsku zmiju dugu čak 7,6 metara te joj potom odrubili glavu kako ne bi mogla napasti djecu. U lov na golemoga gmaza uputili su se nakon što su putnici u jednom vlaku kraj željezničke pruge uočili životinju, prepričava Daily Mail.

Oboružali su se mačetama i stapovima te se okomili na zmiju prije negoli je uspjela uteći u grmlje.

– Nikada nisam vidio ovako veliku zmiju. Ona je predstavljala veliku opasnost za djecu i stoku  kazao je mještanin Nicandro Aguilar. Ubijena zmija obitavala je u obližnjoj pećini, a mještani su uvidjeli da je bila odgovorna za nestanak nekoliko mladih domaćih životinja za što su prethodno krivili orlove. Nakon što je jedan turist uslikao tijelo ubijene zmije, za događaj su doznali i borci za prava životinja. Optužuju seljane za nepotrebno ubijanje, no oni im poručuju kako imaju pravo zaštititi svoje, ali i živote stoke koje posjeduju.

>>Zmija ju ugrizla za stražnjicu dok je sjedila na WC-u

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

M3
Miške 3
16:27 01.07.2014.

duncan_idaho- dali ste stali na zmiju kada? Kad vas ugrize riđovka imate 4 sata do smrti, a poskok 2 sata- ako ne primite protuotrov. A ovaj veliki vrag vas zadavi i poždere. Nema sa njima "suživota": tko će prvi koga.

PA
pancake
22:18 01.07.2014.

a zašto ne bi ubili golemu i opasnu zmijurinu?

LE
leonida300
17:13 01.07.2014.

To je sasvim u redu. Dok je bila manja i "bezopasna" niko ju nije diral. Bolje sprijecit nego lijecit...u ovom slucaju nit nema lijecenja osim pokopa. Pa bolje zmija nego covjek il kaj je najgore, dijete.