Odvjetnik Z. Čeljuske od njegove supruge doznao da je bolestan

Foto: Dino Stanin
Odvjetnik Z. Čeljuske od njegove supruge doznao da je bolestan
25.11.2009.
u 17:56
Odvjetnik je izjavio da je od Čeljuskine supruge - koja je nedavno rekla da više ne živi sa Zlatkom - doznao kako se liječi u ustanovi, no ne zna kojoj i zbog koje dijagnoze.
Pogledaj originalni članak

ZADAR – Zlatko Čeljuska (54), suprug voditeljice HTV-ova Dnevnika Tončice Čeljuske, za kojim je raspisana tjeralica jer mora u zatvor na dvije i pol godine, opet se nije pojavio na Općinskom sudu u Zadru, gdje mu se sudi zbog krivotvorenja isprava i prijevare.

Suđenje je odgođeno za veljaču iduće godine jer je bolestan. Odvjetnik je izjavio da je od Čeljuskine supruge - koja je nedavno rekla da više ne živi sa Zlatkom - doznao kako se liječi u ustanovi, no ne zna kojoj i zbog koje dijagnoze. Sud će izvijestiti naknadno.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GA
gabrijelakunstler
00:12 26.11.2009.

tako se to radi, ovi sto imaju love imaju bolovanja da se ne pojave na sudu a obican narod bi za ovako nesto vec bio u zatvoru

RE
real
11:00 26.11.2009.

Najveca Mizerija Krivosudstva je u tome sto se mora suditi njemu, t.j. on mora biti na sudu i priznati... ako se ponistavaju krivotvoreni dokumenti nije uopce bitno dali je on u sudu, a njemu ce se sudi za krivicno djelo; takodje postupak \"zamrzavanja\" imovine, ne samo njegove, nego i rodbine koja nema dokaza o porijeklu imovine ne treba cekati njegove eskivaze na sudu.. a postoji i Zatvorska bolnica