bivši šef Janafa

Oglasio se i Dragan Kovačević: Ja s novcem nađenim kod Puklina nemam veze

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Oglasio se i Dragan Kovačević: Ja s novcem nađenim kod Puklina nemam veze
16.11.2021.
u 11:38
Ovim se neistinitim objavama teško narušava dignitet, čast i ugled Dragana Kovačevića - navodi se u Kovačevićevom demantiju
Pogledaj originalni članak

Nakon što se pojavila informacija da je uhićen i Goran Puklin, koji se sumnjiči da je skrivao novac Dragana Kovačevića, bivšeg šefa Janafa, protiv kojeg je istraga pokrenuta lani, te proširena u travnju ove godine, oglasio se i Kovačević, koji demantira te navode.

- Temeljem objavljenih informacija o tome da je pronađeni novac od prije vise od godinu kod Gorana Puklina u bilo kakvoj vezi s Draganom Kovačevićem oštro demantiramo jer je i sam Goran Puklin rekao da se radi o njegovom novcu, te je DNK i drugim vještačenjima utvrđeno da Dragan Kovačević nema nikakve veze s predmetnim novcem. Jedina njihova poveznica je da Dragan Kovačević ima sjedište firme u istoj zgradi gdje stanuje Goran Puklin.Ovim se neistinitim objavama teško narušava dignitet, čast i ugled Dragana Kovačevića - navodi se u Kovačevićevom demantiju.

Inače, USKOK je istragu za to pokrenuo lani u listopadu i koliko je poznato ona nije okončana. Puklin je pred istražiteljima tvrdio da je to njegov novac, a to je tvrdila i njegova sada uhićena supruga. Kovačević pak tvrdi da ga USKOK i DORH lažno terete. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

TE
TerMInator
12:48 16.11.2021.

Kakvo prozirno negiranje. Radi tog novca budu glave padale, možda automobili gorili, nakon što se smiri i pomalo zaboravi pravna trakavica koja se formira u korumpiranom pravosuđu. Lopovi i mafijaši ne opraštaju, taj novac nečiji jest, a taj će kad tada povući "svoje vlasničko" pravo.

Avatar southman
southman
12:23 16.11.2021.

Naravno da nemaš. Brojač novca si nabavio da bi prijateljima prebrojavao novac.

GE
generacija57
15:31 16.11.2021.

Pa ako novac nije ničiji,ja se javljam dobrovoljno da ga čuvam.