Incident u Vukovaru

Ogorčeni roditelji pretučenih maloljetnika u Vukovaru: To su huligani Hrvati napali djecu Hrvate

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Grad Vukovar - mjesto posebnog domovinskog pijeteta
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Grad Vukovar - mjesto posebnog domovinskog pijeteta
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Grad Vukovar - mjesto posebnog domovinskog pijeteta
07.01.2024.
u 16:15
Od njih desetak nekoliko ih je uspjelo pobjeći ali ih je šestero pretučeno od kojih je njih troje brutalno pretučeno i prevezeni su u KBC Osijek
Pogledaj originalni članak

U središtu Vukovara, u subotu oko 22.25 sati, došlo je do tučnjave u kojoj je više maloljetnika ozlijeđeno, a neki su zadobili i teške tjelesne ozljede. - Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. siječnja 2024. godine zaprimila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažirana hitna medicinska pomoć i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja - stoji u priopćenju PPU vukovarsko – srijemske.

Kako to i najčešće bude kod ovakvih događanja u Vukovaru u prvi trenutak se mislilo da se radi o međunacionalnom sukobu i da su se sukobile dvije navijačke skupine. Međutim, ovaj put se nije to dogodilo što potvrđuju i objave roditelja neke od djece koja su pretučena. Tako u jednom od njih stoji: “Samo da se zna BBB Vukovar počeli i hrvatsku djecu od 13-14-15 godina premlaćivati”. Prema informacijama od članova obitelji pretučene djece sve se događalo u središtu Vukovara i u trenutku kada su pretučena djeca šetala gradom.

- To su djeca koja se znaju od prvog razreda osnovne škole. U gradu navečer šetaju gradom i druže se. To su sve djeca od 15-ak godina. Njih je u društvu bilo desetak. Napali su ih stariji dečki, pripadnici BBB Vukovar, koji su hodali ispred njih. Kako su nam djeca prenijela oni su u jednom trenutku čuli da netko od djece ima drugačiji naglasak pa su mislili da se radi o „delijama“ – kažu nam naši sugovornici. Odmah potom su ih napali i, kako su im djeca poslije prenijela, počela tući rukama i nogama.

Od njih desetak nekoliko ih je uspjelo pobjeći ali ih je šestero pretučeno od kojih je njih troje brutalno pretučeno i prevezeni su u KBC Osijek. Kažu kako ih je četvero ostalo bez svijesti te da djeca imaju i frakture jagodičnih kostiju. Navodno da će neka od njih morati i na operacije. Nakon toga su se napadači razbježali.

- To je strašno. Pa kako si tko može dopustiti ovo? Svaka čast pravim navijačima ali ovo su huligani. Među pretučenom djecom su i unuci ubijenih na Ovčari. Radi nekoliko njih se govori o međunacionalnim sukobima, a to tako nije – prenose nam ogorčeni sugovornici. Dodaju i kako su poslije svega razgovarali s policijom odakle su neslužbeno doznali da je nekoliko napadača privedeno. - Grozni su komentari na portalima. Ovdje treba jasno reći da su huligani Hrvati napali djecu Hrvate – ističu naši sugovornici.

O svemu se oglasilo i srpsko ministarstvo vanjskih poslova, navodeći da među njima nema pojedinaca srpske nacionalnosti.

- Među ozlijeđenima u spomenutoj tučnjavi nema srpskih državljana, kao ni pripadnika srpske zajednice u Hrvatskoj - priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova za Telegraf.rs.

VIDEO Nevjerojatan incident u Puli

 

SKIJAŠKA DVORANA

FOTO Još neviđeno u Hrvatskoj! Otkrivamo detalje jedinstvene ideje općine iz Gorskog kotara

Skijaška staza bila bi duga 1,3 km, s prosječnom strminom od 37 posto, što je dovoljno za slalome FIS kategorije. Načelnik Mrkoplja Josip Brozović kaže da bi skijaška dvorana za Gorski kotar značila ono što Pelješki most znači za jug Hrvatske. Na ideju su u Općini došli kada su čuli izjavu skijaškog maga Ante Kostelića koji je jednom zgodom kazao da u Hrvatskoj nedostaje mjesto gdje bi mogli skijati čitavu godinu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 55

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
16:30 07.01.2024.

Još jedan brutalan članak VL-a sa sugovornicima na društvenim mrežama .

A2
a200
16:43 07.01.2024.

Drugim rijecima , HRVATSKA MARVA , je pretukla djecu !!!! Naglasak ke na MARVA .... i jbs drzavu kaja je tu istu MARVU izvlacila iz grckih zatvora !

KO
KondorGoc
18:16 07.01.2024.

Banda kukavička, jaki su samo u grupi kao bijesne hijene, a ne "naši dečki" kako ih od milja zovu idioti.