Meksiko

Okrutni narkokarteli: Mučili i ubili četiri muškarca i dvije žene

Foto: Reuters
Okrutni narkokarteli: Mučili i ubili četiri muškarca i dvije žene
07.06.2010.
u 12:40
Grudi triju žrtava bile su isječene u obliku slova Z, a na temelju toga policija pretpostavlja da iza masakra stoji narkokartel "Zeta".
Pogledaj originalni članak

Meksička je policija pronašla u pećini blizu ljetovališta Kankun šest tijela, od kojih su tri bila rasporena, a srca su im izvađena, objavile su meksičke vlasti.

- Policija i dalje pokušava identificirati žrtve, četiri muškarca i dvije žene, čija su tijela pronađena u pećini - rekao je državni tužitelj Francisco Alor. On je kazao da su žrtve očigledno bile mučene i da su tri tijela bila rasporena kako bi im bilo izvađeno srce, prenijele su agencije.

Grudi ove triju žrtava bile su isječene u obliku slova Z, a na temelju toga policija pretpostavlja da iza masakra stoji narkokartel "Zeta".

Najmanje 22.700 osoba poginulo je u obračunima narkobandi u Meksiku od 2006. godine, kada je predsjednik Felipe Calderon angažirao vojsku i policiju za borbu protiv  krijumčara narkotika.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
03:25 08.06.2010.

ischmidt........Problem je u tome sto siromasni Meksikanci obozavaju lidere narko bandi.Cak im i pjesme skladaju ,koje posvuda treste....... samo Sinaloa klan zaradi preko $ 8 BILIJUNA godisnje od kojeg iznosa podosta zavrsi u dzepu siromasnih..... Ima tu jos jedan veliki problem....svi latinosi znaju da CIA nastoji kontrolirati distribuciju droge posvuda i ponosni su na svoje dilere

OB
-obrisani-
14:56 07.06.2010.

Zašto se ne uključi vojska u borbu! Očito da je problem narkokartela za meksičku policiju prevelik zalogaj!