Kolumna

Omiljeni hrvatski sport: Nakon Dalića, kreće pljuckanje po Rimcu

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Omiljeni hrvatski sport: Nakon Dalića, kreće pljuckanje po Rimcu
27.06.2024.
u 07:30
No, kad bismo recimo brojali koliko puta je Elon Musk promašio obećane rokove, onda bismo se valjda morali uštipnuti za stražnjicu svaki put kad na ulicama Zagreba ugledamo najnoviju Teslu, a vijesti o svemirskim letovima, umjetnoj superinteligenciji i mnoštvu drugih Muskovih projekata morali bismo pripisati napušenim urednicima koji objavljuju fejknjuz s ruba znanosti.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 4

Avatar nisam..robot
nisam..robot
08:55 27.06.2024.

To pljuvanje govori najviše o jadnosti samih pljuvača.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
08:06 27.06.2024.

Hrstiću , da li će Rimcu prezentacija i realizacija Bugattija uspjeti ili neće to nije briga niti jednog Hrvata. Zašto ? Jer je to privatna lova čovječe. Robotaksi je javni, državni novac i svakoga normalnog bi trebalo biti briga u što je otišlo 180 mil eura. Naravno da ne treba odmah krenuti pljuvačina po Rimcu jer je on sjajan HR izvozni proizvod i zapošljava 2000 ljudi ali da trebamo očekivati od njega da je donirani novac utrošen u pravom smjeru to svakako treba biti prioritet svima.

KR
Krolo
08:39 27.06.2024.

Ne znaš ko je prije ispao iz igre Dalić ili robotaksi. Ali Dalić je do sada ispoštivao svoje rokove i donio velike rezultate!!! Za razliku od Rimca.... I ne kiti se tuđim perjem I HDZ mu ne daje državni novac I tata mu nije kriminalac Sramota je Dalića uspoređivati sa Rimčevima.