Plenković u Požegi:

'Oporavak Slavonije prioritetni je cilj moje Vlade'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
plenković
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
plenković
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
plenković
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
plenković
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
plenković
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
plenković
09.12.2016.
u 16:37
Vidio sam da je požeško područje pretrpjelo znatne štete od poplava. Vodit ćemo računa o tome da Vlada pomogne sve planirane aktivnosti i projekte čiji je cilj obrana od prirodnih nepogoda, istaknuo je Plenković.
Pogledaj originalni članak

Interes Vlade je da kroz provedbu programa stavi naglasak na Slavoniju, na projekt Slavonija kojemu smo dali priritet kada je riječ o demografskim pitanjima, novim radnim mjestima, ulaganjima upoljoprivredu, regionalni i ruralni razvoj te kvalitetnije prometno povezivanje, koje je osobito važno i potrebno ovdje u Požešlo-slavonskoj županiji. To će biti jedan od ključnih razvojnih ciljeva u sljedećim godinama u radu moje Vlade - rekao je premijer Andrej Plenković nakon sastanka s požeško-slavonskim županom Alojzom Tomaševićem i gradonačelnikom Vedranom Neferovićem u Požegi.

On je dodao kako je u Požegu došao kako bi se neposredno informirao o ključnim projektima i izazovima koji stoje pred ovom županijom. Nakon što su ga njegovi domaćini prve ruke upoznali s provedenim i planiranim projektima na području Požege i Zlatne doline, premijer je naglasio kako će ovaj dio Hrvatske imati prioritet i kako će Vlada nastojati pomoći da se kvalitetni projekti adekvatno financiraju kroz direktni angažman Vlade ili europska sredstva.

- Vidio sam da je požeško područje pretrpjelo znatne štete od poplava. Vodit ćemo računa o tome da Vlada pomogne sve planirane aktivnosti i projekte čiji je cilj obrana od prirodnih nepogoda – istaknuo je Plenković. 

>> 'Vrlo je važno da vodimo računa o doprinosu iseljenika i o perspektivama suradnje s iseljenom Hrvatskoj'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KS
krao_sam
18:01 09.12.2016.

Slavonci viva la Irska ili Njemacka.. Pustite prazne price vec 26 godina..

ST
Stipan
16:59 09.12.2016.

Treba vratiti kombinate za uzgoj i preradu mesa a ne uvoziti ovaj otrov iz EUROPE ! Ako to uspijete onda ste položili ispit!