Osijek će već šestu godinu biti domaćin sajma lova, ribolova i
kontinetalnog turizma SALORI 2009. Riječ je o manifestaciji koja svojom
veličinom i brojem izlagača prerasta u najprestižniju priredbu te vrste
u Hrvatskoj. Sajam, koji je zbog renoviranja Pampasa, ove godine
preseljen u sportsku dvoranu Jug 2, svoja vrata otvara u četvrtak u podne, a
trajat će do nedjelje.
Svoje će proizvode na 1500 četvornih metara zatvorenog i oko 4000
otvorenog prostora predstaviti više od 120 izlagača iz čitave regije, a
posjetitelji, za koje je kao lani osiguran besplatan parking i ulaz,
sajam mogu posjetiti svakodnevno od 10 do 19 sati.
– Bit će to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i
ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i
bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov, s prikazom mogućnosti
seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta, uz
obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja – kazao je direktor
Osječkog sajma d.o.o. Domagoj Hajduković.
Salori se, inače, održava pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog
razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, Osječko-baranjske županije i
Grada Osijeka.
Opremu će predstaviti više od 120 izlagača
Zbog ovog je pisma srbijanska veleposlanica napustila domjenak SNV-a: 'Ja to jednostavno ne podržavam'
Tradicionalni domjenak Srpskog narodnog vijeća za pravoslavni Badnjak prvo je političko okupljanje u novoj godini
Žene su 'niža vrsta', židovi i kršćani su 'krivovjernici', dužnost je 'braniti Alaha'
Od kada su, prije samo mjesec dana, džihadisti u Siriji došli na vlast svrgavanjem diktatora Al-Assada, bičevanja i pogubljenja vraćena su na javna mjesta
Nekada je bila najbolja na svijetu i ponos Jugoslavije. Danas radi u psihijatrijskoj ustanovi
Niz sjajnih rezultata okrunila je 1989. godine kada je uz broncu u veleslalomu postala svjetska prvakinja u slalomu. Stručnjaci su je prozvali najvećim talentom svih vremena, a u prvih pet sezona osvojila je šest medalja. U Svjetskom kupu upisala je sedam pobjeda uz 22 plasmana na postolje.
Što je 'mračna bonaca' i zašto predstavlja prijetnju energetici
U Zagrebu otvoren hit prostor za eksperimentiranje hranom: 'Jela nastaju spontano'