keleminec progovorio

Optužio vodstvo Podravke za zataškavanje krađe robe

Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
Optužio vodstvo Podravke za zataškavanje krađe robe
20.04.2011.
u 12:17
– Prije nisam reagirao jer sam tada bio nemoća – rekao je referent u Podravkinu kulinarskom centru
Pogledaj originalni članak

Dražen Keleminec, referent u Podravkinu kulinarskom centru u Zagrebu, na današnjoj konferenciji za novinare oštro je napao poslovodstvo koprivničke kompanije iz 2002. i 2003. godine za koje je kazao da su zataškali tone i tone robe koja je završila na crnom tržištu. O cijelom slučaju Keleminec je obavijestio USKOK.

– Prije nisam reagirao jer sam tada bio nemoćan. Prijetili su mi otkazom, moglo mi se svašta dogoditi, bojao sam se za život. Danas su se promijenila vremena, ja sam ojačao i odlučio sam da više neću šutjeti. Mogu mi dati i otkaz, ali želim da se to istraži – izjavio je Keleminec koji je rekao da raspolaže dokumentacijom da je u samo jednom danu nestalo 40 tona Podravkinih proizvoda, koji su završili na crnome tržištu na području Zagreba.

Isto tako, naglasio je kako je u to vrijeme surađivao s policijom koja je imala određena saznanja o kriminalu u skladištima, ali umjesto prijava, sve je zataškano. Iako nema potvrde, sumnja da se tada s tim stalo jer je jedan od vodećih inspektora u to vrijeme prešao na visokopozicionirano radno mjesto u Podravki.

Keleminec ističe da je u to vrijeme dobio premještaj iz Podravkina skladišta u Zagreb upravo zato da bi ga se čelnici riješili kako bi prestao propitkivati i tražiti pravdu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

KL
klanac
13:19 20.04.2011.

gospodine koja si ti pizda. di si bio 10. godina. sad laješ na mjesec. ti si lopina kao i oni.

OB
-obrisani-
15:21 20.04.2011.

Ispracanje Hrvata za Haag.........aerodrom Split Pise Ante Tomic,.........Sunčan jesenski dan na splitskom aerodromu. Ispred sivomaslinastog Herculesa nizozemske vojske u ugodnom su se razgovoru okupila četvorica najzaslužnijih za ovu operaciju, Miroslav Tuđman, Ivić Pašalić, Markica Rebić i Ljubo Ćesić Rojs, dok jadni i nevoljni Dario Kordić malo dalje u kameru obećava kako će pred Bogom i narodom obraniti svoju nevinost i vratiti se uzdignute glave u domovinu. A znate tko stoji iza Kviska Kordića dok on izgovara ove idiotarije? Nešto je mlađi i vitkiji, ali ne možete pogriješiti. Željko Sačić. Isti onaj Željko Sačić, koji je posljednjih mjeseci žestoko ustao protiv braniteljskih progona, prije trinaest godina se potrudio da u haaškoj pošiljci srednjobosanskih Hrvata tkogod ne zaostane. “Boarding completed”, objavio je on zadovoljno kad je i posljednji od Vitežana završio u utrobi nizozemskog Herculesa.

HR
hr76
09:20 01.06.2011.

Postoji zakon o nezastarijevanju lopovluka u privatizaciji, je li itko pokrenuo ijednu reviziju??? Poanta je da se lopovi međusobno štite, zato pohvale ovom podravkašu za istup, neka službe to detaljno istraže!