Ministar unutarnjih poslova

Ostojić o tučnjavi na Malti: To je stvar malteške policije

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ostojić o tučnjavi na Malti: To je stvar malteške policije
14.10.2015.
u 12:44
Ukoliko dođe do kazne, ona će se primjenjivati na području cijele Europske unije pa tako i Hrvatske, rekao je Ostojić
Pogledaj originalni članak

Novinari su danas prije sjednice Vlade ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića pitali kada će se konačno stati na kraj navijačkim neredima, pošto su se noć prije utakmice ispred striptiz kluba u Pacevilleu na Malti potukli navijači hrvatske reprezentacije s djelatnicima osiguranja iz Srbije.

  - To ćete morati pitati maltešku policiju jer mi nismo organizatori te utakmice, a hoće li tamo biti kažnjeni to je stvar malteške policije. Ukoliko dođe do kazne, ona će se primjenjivati na području cijele Europske unije pa tako i Hrvatske, rekao je Ostojić.

Novinari su ga pitali kako napreduje i ima li što novo oko istrage o svastici na Poljudu koja traje već mjesecima.

- Ako niste znali, istragu prema zakonu provodi policija, a ne ministar. Kad bude rezultata istrage, bit ćete obaviješteni, rekao je Ostojić.

>> Novi okršaj Hrvata i Srba na Malti, trojica ozlijeđena, jedan opečen bakljom!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

HR
hrvatskibranitelj29
12:58 14.10.2015.

po nalogu sdp su i otisli na maltu.

BA
balic
13:05 14.10.2015.

Koji 'navijaci covjece,kakvi navijaci'.?To su bili placenici,huligani. Navijaci nisu mogli na Maltu zbog ovih kojima novinari tepaju"navijaci".Prestanite vise navijace ponizavati i sa huliganima u jedan kos trpati.

GU
General_U
12:55 14.10.2015.

koja bukva od ministra.