posjet bolnici

Ostojić u Bjelovaru otvorio Objedinjeni hitni bolnički prijam

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
rajko ostojić bjelovar,bolnica (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
rajko ostojić bjelovar,bolnica (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
rajko ostojić bjelovar,bolnica (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
rajko ostojić bjelovar,bolnica (1)
11.01.2013.
u 14:06
U uređenje i opremanje novog prostora od 458 četvornih metara uloženo je 5,4 milijuna kuna od kojih je za nabavku opreme Ministarstvo zdravlja izdvojilo 3,7 milijuna, a za uređenje prostora Bjelovarska županija 1,7 milijuna
Pogledaj originalni članak

– Oko 40.000 pacijenata, koliko ih godišnje prođe kroz hitni prijem, do jučer se šetalo od zgrade do zgrade, od prijema do prijema, a sada će doći isključivo na jedno mjesto i to je neprocjenjivo poboljšanje kvalitete – kazao je ministar zdravlja Rajko Ostojić otvarajući u bjelovarskoj Općoj bolnici Objedinjeni hitni bolnički prijem. 

U uređenje i opremanje novog prostora od 458 četvornih metara uloženo je 5,4 milijuna kuna od kojih je za nabavku opreme Ministarstvo zdravlja izdvojilo 3,7 milijuna, a za uređenje prostora bjelovarska županija 1,7 milijuna. Nabavljena je najsuvremenija oprema poput aparata za RTG snimanje, anesteziološkog i EKG aparata, pet monitora za praćenje životnih funkcija te dva defibrilatora i mobilni ultrazvučni uređaj. OHBP je organiziran kao jedinstveno ulazno mjesto u bolnicu, a njegovim ustrojavanjem uvode se visoki standardi u pružanju hitne medicinske skrbi akutno oboljelim i ozlijeđenim pacijentima što će, kako je napomenuo ministar Ostojić, doprinijeti smanjenju morbiditeta, invaliditeta i mortaliteta.

>>Milinović okrivio Ostojića za smrt pacijenata u aferi Baxter

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
17:00 11.01.2013.

Što nas briga za ovoga ministra i njegove pratnje. Sve radi isključivo za kampanju. Svoju dobrotu i uspješnost bi trebao pokazati u rješavanju zdravstvenih afera. Koga on sve u pratnji dovodi. Sigurno osim ovih u prvom redu nedostaje ravnatelj HZZO-a da bi bili dobar tim. Sve ove njegove šetnje mi podmirujemo. Ovo je sramota uopće da se pridaje toliko važnosti. Sve rade i gore no što su radili prethodnici. Osmijesi i zadovoljstvo ponekada kamera zabilježi.

DU
Deleted user
15:57 11.01.2013.

Što jedan SDP-ovac ima išta otvarati u Čačijinoj bolnici? Uostalom, zašto VL piše o ovome, pa to nije HSLS-ovo dobro djelo.