našalili se

Osvanuo na Onionu: 'Milanović zarobljen pod hrpom repe'

Foto: Screenshot (The Onion)
milanović u the onionu
Foto: Screenshot: Onion
milanović, onion
Foto: 'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'21.06.2012., Miljevci - Premijer Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanovic sudjelovao je na svecanosti obiljezavanja 20. godina od oslobodjenja Miljevaca. Ranko Ostojic i Ivica Kostanic. Photo: Hrvoje
20.08.2012.
u 13:19
Kao da nema dovoljno muka, s Milanovićem se našalio popularni američki satirični portal The Onion.
Pogledaj originalni članak

– Premijer Vlade RH Zoran Milanović zatrpan je pod hrpom repe – objavio je danas The Onion, američki satirični portal koji objavljuje kako domaće tako i "vijesti" iz svijeta.

– Pomozite! – vikao je premijer kada se prikolica puna gomoljastog povrća koju su vukli konji prevrnula na njega, izvještava The Onion, a nakon što je premijer, doznaju iz izvora bliskih hrvatskoj Vladi, naredio da se tisuće kilograma repe koja je pala na njega uklone, spasioci su ga opskrbili paprikom kako bi se što prije mogao jedući izvući ispod hrpe repe.

Članak o hrvatskom premijeru The Onionu je bio glavna priča na naslovnici, a njihovu stranicu mjesečno pogleda sedam i pol milijuna jedinstvenih posjetitelja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar bereza
bereza
13:54 20.08.2012.

"Feral" bi to puno bolje obradio. Ali, šalu na stranu, ovo je najaktivnije i najkorisnije što bi PiPijev treći zamjenik Zoki u životu mogao napraviti. Jer, da mu se to zaista desi, Zoki bi se najvjerojatnije promeškoljio, pomislio: "Super! Još jedan dan u kojem ne moram ništa raditi!", i nastavio spavati.

BA
bakac
13:56 20.08.2012.

Ili je meni naglo nestao smisao za humor, ili je američki humor za neke druge ljude, ali doista ne vidim što je u toj konstrukciji smiješno.Bez obzira je l' Milanović ili netko nepoznati zaglavio pod hrpom repe. Pa još umješali papriku.!!!!

OB
-obrisani-
13:48 20.08.2012.

Pa repa je slatka, zasto nije zagrizao jednu i uzeo zraka malo.........!!