DANAS U VEČERNJEM

Otkrivamo: Marićev plan za državne financije

Foto: VL
Otkrivamo: Marićev plan za državne financije
19.02.2016.
u 00:04
Ministar Marić vjeruje da se, osim tvrtki koje su na tržištu i lakše utržive, ove godine mogu osposobiti i državna zemljišta i vojna odmarališta
Pogledaj originalni članak

Ministar financija Zdravko Marić, kao što je i najavio, zatvorio se u ministarstvo i promijenio broj telefona kako bi u miru finiširao izradu proračuna za 2016. koji će predstaviti javnosti 10. ožujka.

Ulovili smo ga prije izolacije i ponovio nam je da je cilj deficit planirati na razinu prema tri posto BDP-a, a da postoje ambiciozni planovi s državnom imovinom koja bi se komercijalizirala i donijela i do 500 milijuna eura prihoda samo u 2016. godini.

No, on vjeruje da se, osim tvrtki koje su na tržištu i lakše utržive, već ove godine može osposobiti i mrtvi kapital, kao što je velik broj državnih zemljišta ili vojnih odmarališta.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

Iz Večernjeg lista izdvajamo i ove teme:

>>Raspudić: Hoće li se EU raspasti prije nego što BiH uđe u nju

>>Milanović i Komadina ipak u TV debati

>>2,7 milijuna Hrvata nema ni 10.000 kn

>>Lamija Alečković za TV Ekran: Nakon svakih izbora na HRT-u se živi u strahu od revanšizma

U tiskanom izdanju Večernjeg pronađite i prvi kupon u velikoj nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti Fiat 500

Foto: VL

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

LI
LijepaNašaDomovino
04:33 19.02.2016.

Mariću samo naprijed ne daj se zastrašiti, sad si gazda državnih financija, samo naprijed i puno uspjeha želim.

TH
than
00:40 19.02.2016.

Boze mili, koji promasaj od ideje.... Cuj to on vjeruje kako ce zemljista i odmarlista staviti u pogono. I sto sa time konkretno ?!?! Jedini nacin da se ova drzava digne je da se Slavonija probudi i pokrene prvo prehrambenu pa i inu industriju.... Ali nitko niti ne pokusava...

ZE
Zemuncevic
22:13 18.02.2016.

Pametan i sposoban covjek i uz to voli svoju i našu zemlju Hrvatsku a ne kao ovi bivsi kojima je jedini cilj bio sto vise upropastiti i popljuvati Hrvatsku !!!!!