Ubojstvo u Rijeci

Uhićen osumnjičenik - ubio prvu susjedu zbog prilaznog puta? 'Čula sam samo jauk'

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
01.08.2018.
u 16:08
'Čula sam samo jauk. Ništa drugo nisam čula, a ni vidjela'
Pogledaj originalni članak

Izbodeno tijelo 55-godišnje žene pronađeno je u Rijeci u utorak, 30. srpnja. Policija je odmah privela osobu za koju postoji sumnja da je počinila ubojstvo, a sada su se saznali i detalji stravičnog zločina.

Po neslužbenim informacijama ženu je ubio njen prvi susjed, a sve zbog dugogodišnjeg spora oko prilaznog puta.

>> Pogledajte i video što kaže majka ubijene

Žena je izbodena nožem ispred svog kućnog praga, a sumnja se na njenog prvog susjeda 72-godišnjaka, javlja Novi list.

"Čula sam samo jauk. Ništa drugo nisam čula, a ni vidjela", ispričala je jedna od susjeda.

"Kći me dovezla kući nakon pregleda u bolnici, baš sam počela objedovati kada sam čula taj jauk, pisak. Izašla sam na balkon, vrlo brzo su stigli policija i Hitna pomoć. Tek malo kasnije sam saznala što se zapravo dogodilo. To je strašno!", kazala je druga.

Po izjavama susjeda, osumnjičenik je već bio u zavadi s nekoliko susjeda, a navodno je i njegova žena već jednom napala žrtvinu majku.

"I s mojom obitelji se spori oko komadića vrta, u sporu smo deset godina ", objašnjava žena koja više ne živi u ulici, ali je dobro upoznata s problemima.

"Zgrožena sam time što se dogodilo! Neki su se možda i više od Milkice svađali s Đemom, ali, eto, ubijena je ona. Ne mogu se ne prisjetiti da je ne tako davno njegova supruga Slavica krampom napala majku sada ubijene susjede", svjedoče susjedi.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
16:47 01.08.2018.

Ovu tragediju treba pripisati korumpiranom pravosudju u RH. Zar sud nemoze ni za 10 godina rijesiti takvu banalnost kao sto je pravo na pristupni put?

DU
Deleted user
16:38 01.08.2018.

Đemo, uzeo čakiju, pa provodi svoj zakon.

LA
lauda
16:38 01.08.2018.

Đemal Govnarović