VATRA SE BRZO PROŠIRILA

Otkriveno što je uzrokovalo požar na vozilu Hitne pomoći, snimka se proširila internetom

Foto: Screenshot
Otkriveno što je uzrokovalo požar na vozilu Hitne pomoći, snimka se proširila internetom
08.08.2022.
u 12:17
Pogledaj originalni članak

PU Vukovarsko – srijemska oglasila se danas povodom subotnjeg požara u kojemu je izgorjelo vozilo Hitne medicinske pomoći Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko – srijemske županije. Prema podacima policije do požara je došlo u subotu, oko 20:15 sati, i to tijekom vožnje županijskom cestom Vera-Bobota-Pačetin, nedaleko od ulaza u Pačetin.

- U vozilu se nalazilo troje djelatnika Zavoda. Očevidom je utvrđeno kako je požar izbio uslijed kvara na električnim instalacijama odakle se proširio na druge dijelove motora te dalje prema stražnjem dijelu vozila. S vozila se požar raširio i na nisko raslinje u lijevom i desnom odvodnom kanalu uz cestu. Požar su lokalizirali pripadnici JVP Vukovar, DVD Bobota i DVD Tordinci. U požaru nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta bit će poznata po dostavljenom izvješću o šteti. O događaju policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće – navodi se u izvješću policije. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
13:04 08.08.2022.

Bitno je da svaki lokani šerif kupuje vozilo za 400 000 kn a da se štedi na hitnoj i vatrogascima! Živjeli mito i korupcija te Franjinih 200 obitelji!

BU
Budni
13:32 08.08.2022.

Sva vozila od Vlade imaju manje kilometara nego jedno naše u zavodu hitne,koje se koristi svakodnevno!

CO
Cosinus
14:37 08.08.2022.

U prethodnom postu je objavljeno da je vozilo staro godinu dana i da je ovo zamjensko vozilo jer je ono od godinu dana pokvareno.