beograd u šoku

Djevojčicu ukrali jer sliči na kćer jedne od otmičarki?

Foto: Blic TV Screenshot
Djevojčicu ukrali jer sliči na kćer jedne od otmičarki?
14.03.2015.
u 20:32
Francuska državljanka željela ju je ''podmetnuti'' sudu kao vlastitu kćer u parnici koju vodi za skrbništvo s bivšim partnerom
Pogledaj originalni članak

Troje ljudi koji su jučer u Beogradu pokušali oteti dvogodišnju djevojčicu Mašu šokirali su policiju kada su otkrili motiv koji ih je nagnao na jeziv zločin.

Kako piše Blic, djevojčicu su pokušali ukrasti jer sliči kćeri jednoj od otmičarki. Riječ je o francuskoj državljanki koja s bivšim partnerom na sudu u Francuskoj vodi spor za skrbništvo nad zajedničkim djetetom.

Ona je dvogodišnju Beograđanku uočila na Facebooku gdje je navodno tražila dijete koje sliči njenom. Kada je spazila Mašu, organizirala je otmicu s ciljem da malenu odvede na sud u Francuskoj i predstavi kao vlastitu kćer, a sve kako bi je podvrgla DNK testu za dokazivanje očinstva koje bi bivšeg partnera uvjerilo da dijete koje imaju nije njegovo. Nadala se da će to biti moguće jer je njen bivši djevojčicu vidio samo jedanput.

Policija u Srbiji kontaktirala je kolege u Francuskoj da bi provjerila istinitost njihovih tvrdnji.

Podsjetimo, malena Maša jučer je nakon dvosatne potrage vraćena roditeljima. Njenoj majci otmičari su slomili prste dok je pokušavala spriječiti da joj oduzmu kći.

>>Pogledajte kako su otmičari u Srbiji probili zaštitnu rampu

>>Majci oteli dijete iz ruku nasred ceste. Pokušali su pobjeći iz zemlje
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar emilsalis
emilsalis
20:42 14.03.2015.

Bolesno drustvo ,de ovaj svet ide !!!

PU
punica
20:53 14.03.2015.

Inace, dete od dve godine super zna francuski. Niko na sudu ne bi primetio.

L0
luena 01
20:52 14.03.2015.

Mudri roditelji ,nije dosta da sami vise na FB-u nego stave fotografije maloljetnog djeteta,a po novinama lica djece zasticena,sa pravom ...Blakane moj........