HDZ kritizira

Otvaranje prazne Poliklinike neviđeni je Josipovićev gaf

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Otvaranje prazne Poliklinike neviđeni je Josipovićev gaf
15.12.2014.
u 16:45
Pero Ćosić, predsjednik Županijskog odbora Brodsko-posavske županije kritizirao je Ivu Josipovića jer je u svrhu samopromocije u izbornoj kampanji protokolarno otvorio Bolničku polikliniku koja nije spremna za rad
Pogledaj originalni članak

Osuđujemo sramotno ponašanje uskoro bivšeg predsjednika Josipovića koji je u svrhu samopromocije u izbornoj kampanji protokolarno otvorio bolničku polikliniku koja uopće nije spremna za rad – rekao je na konferenciji za novinare Pero Ćosić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Brodsko-posavske županije.

Kritizirao je Josipovićevu izjavu po kojoj je na otvaranje došao kao predsjednički kandidat, a ne predsjednik, iako je nedaleko od bolnice stajao promotivni autobus koji koristi u svojoj predizbornoj kampanji.

– Josipović nije ničim sudjelovao u izgradnji poliklinike, a u našu županiju i Slavonski Brod dolazi samo kad treba skupljati glasove – rekao je Ćosić. Župan Danijel Marušić pojasnio je kako izgradnju poliklinike brodske bolnice financiraju Ministarstvo zdravstva, Brodsko-posavska županija i Opća bolnica dr. Josip Benčević iz kredita za koji je jamac opet Brodsko-posavska županija. Dodao je kako su, umjesto pacijenata, ondje danas ljudi koji završavaju građevinske radove.

– Umjesto da brodskoj bolnici donira opremu za polikliniku, kako bi građani Brodsko-posavske županije imali adekvatnu zdravstvenu zaštitu, Josipović dolazi otvoriti prazne prostorije. Ovakav gaf dugo nije viđen – rekao je Marušić.

>> Pero Ćosić na čelu Skupštine Brodsko-posavske županije

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

UI
Uvijek_iskreno
09:36 16.12.2014.

Josipović je toliko očajan da mora nešto otvoriti kako bi se medijski promovirao što više. Ovo je stvarno jadno. Srećom pa je bivši predsjednik!

Avatar johny21
johny21
09:50 16.12.2014.

Koji tref, hahahahahahahahahahahaha!

NJ
njoj
09:36 16.12.2014.

Šteta da mu je prijatelj Bandić gradonačelnik bez rada jer bi zasigurno otvarao i njegove javne WC-e