VARAŽDIN

Otvorene prijave za 8. Trash film festival

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Otvorene prijave za 8. Trash film festival
06.05.2013.
u 11:45
Prijava za festival, osim samog filma, mora sadržavati i ispunjenu prijavnicu koju filmaši mogu pronaći na internet stranicama Udruge Trash
Pogledaj originalni članak

Udruga Trash objavila je javni natječaj za filmove koji će se ove godine, na 8. Trash Film Festivalu koji će biti održan 13. i 14. rujna 2013. godine u Varaždinu, boriti za festivalske nagrade - «Zlatne motorke»!

 

Filmaši amateri i profesionalci svoje filmove na festival mogu prijaviti do 15. lipnja 2013. godine. Svi filmovi morajui biti dostavljeni u digitalnom formatu, svaki film na zasebnom DVD disku i moraju imati titlove na engleskom jeziku.

 

Prijava za festival, osim samog filma, mora sadržavati i ispunjenu prijavnicu koju filmaši mogu pronaći na internet stranicama Udruge Trash (www.trash.hr), životopis i filmografiju autora, CD sa fotografijama isječaka iz prijavljenog filma te kratki najavni skeč, odnosno trailer za film.

 

Filmski selektor festivala zatim će izabrati filmove koji će biti prikazani u službenoj konkurenciji festivala i boriti se za «Zlatnu motorku».

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.