U potpunosti online

Otvorite studentski račun bez odlaska u poslovnicu

Foto: iStock
Otvorite studentski račun bez odlaska u poslovnicu
30.09.2024.
u 13:52
Pogledaj originalni članak

Početak akademske godine donosi mnogo uzbuđenja, a jedan od najvažnijih zadataka s „to do liste“ koju studenti trebaju riješiti je otvaranje bankovnog računa. OTP banka pojednostavila je ovaj proces omogućujući otvaranje studentskog računa u potpunosti online, bez potrebe za odlaskom u poslovnicu.

Ulazak u akademsku godinu donosi brojne izazove i prilike, a jedan od ključnih koraka za mnoge studente je otvaranje bankovnog računa. Kako bi olakšala taj proces, OTP banka nudi mogućnost otvaranja studentskog računa bez odlaska u poslovnicu. Uz OTP e-Indeks paket, ovaj postupak potpuno je digitaliziran, brz i jednostavan, a traje svega 15 minuta, uključujući sve potrebne provjere. Osim jednostavnog otvaranja tekućeg i žiro računa, studenti s OTP e-Indeks paketom mogu uživati u brojnim pogodnostima. Među njima su besplatne usluge mobilnog i internetskog bankarstva, m-tokena i 3-D Secure usluge koje omogućuju sigurnu online kupovinu. Također, studenti dobivaju besplatnu Visa web prepaid karticu, koja dodatno olakšava i osigurava sve internetske transakcije.

Uz navedeno, studenti se automatski pridružuju OTPetica programu vjernosti, u kojem mogu skupljati bodove kroz različite edukativne i zabavne izazove. Iste bodove moguće je zamijeniti za brojne nagrade kod više od 60 partnera, poput dm-a, CineStara, A1, eKupi i Tommyja. Posebna pogodnost za nove korisnike je 500 dodatnih bodova, ako se registriraju u OTPeticu istog dana kada otvore e-Indeks paket.

OTP banka također omogućava besplatne prijenose novca na sve nacionalne račune putem OTPgo aplikacije, kao i besplatne eksterne uplate na račune. Ova usluga, koja se u mnogim bankama često dodatno naplaćuje, čini upravljanje financijama još jednostavnijim i pristupačnijim. Također, tu je i pogodnost besplatnog podizanja gotovine na bankomatima drugih banaka jednom mjesečno.

Za sve studente koji traže jednostavan način upravljanja financijama OTP e-Indeks paket predstavlja idealnu priliku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr