3. SVIBNJA

Ovogodišnji Dan grada Vukovara prvi put bez državnog vrha?

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Ovogodišnji Dan grada Vukovara prvi put bez državnog vrha?
19.04.2014.
u 22:40
Nema Gradskog vijeća pa neće biti ni svečane sjednice, na koju su obično dolazili predsjednik, premijer...
Pogledaj originalni članak

Dan grada Vukovara, 3. svibnja, ove bi godine prvi put mogao proteći bez visokih uzvanika iz državnog vrha, piše Glas Slavonije.

Predsjednik Republike, premijer, čelnici Sabora i ministri dosad su obično dolazili na svečane sjednice Gradskog vijeća, koja se ove godine pak neće održati. Naime, Vukovarom umjesto razriješenog gradonačelnika Željka Sabe upravlja povjerenik Vlade Damir Grizelj, a grad je trenutačno i bez Gradskog vijeća.

Grizelj na pitanje o proslavi nije dao konkretan odgovor.

– Ne mogu zasad o tome ništa posebno reći. Svečane sjednice Gradskog vijeća neće biti, sigurno je, jer Gradskog vijeća nema. Ipak, obilježen će taj dan na neki način biti – rekao je Grizelj.

>> Sabo više nije gradonačelnik: Grad predajem sa 5,8 milijuna kuna u plusu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

Avatar deziderij
deziderij
07:06 20.04.2014.

Barem će po prvi puta imati normalnu proslavu bez ovih parazitina iz "vrha" a pogotovu danas i na Uskrs.

Avatar Do@Zemuna
Do@Zemuna
08:01 20.04.2014.

Što je kumovalo proslavi Grada bez politike ? ........... kumovala je politička korupcija gradonačelnika iz redova SDP-a ,,,,,, ne zaboravimo to je najgori oblik korupcije a korupcija je rak rana svakog društva ......... e da dotični bar u tome nije imao podršku predsjednika hrvatske vlade, da on nije teolog ........ vukovarci budite pametni izaberite nekoga tko je s vama krvario,

Avatar puky
puky
08:02 20.04.2014.

... koja i kome je čast imati na svojoj proslavi josipovića, milanovića i leku ? ... jedino Žarki Sekulić na njezinim dernecima ... strava ...