brao limune

Ozlijeđenog dječaka vojni helikopter prevezao u KBC Split

Foto: AFP
Ozlijeđenog dječaka vojni helikopter prevezao u KBC Split
22.06.2010.
u 23:05
Devetogodišnak je brao limune kad ga je jedna grana udarila u glavu, pokrio je oči, zakoračio naprijed i pao sa nezaštićene terase na kojoj se vrše građevinski radovi.
Pogledaj originalni članak

Devetogodišnji dječak iz Zagreba koji je sinoć, oko 19.30 sati u mjestu Lumbarda na Korčuli pao sa terase kuće, s visine od oko 2.5 metra, hospitaliziran je u Kliničkom bolničkom centru Split i kako neslužbeno doznajemo, nije životno ugrožen.

Sa teškim tjelesnim ozljedama u splitsku bolnicu prevezao ga je helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva pola sata nakon nesretnog pada. Prethodno mu je pomoć pružena u lokalnom Domu zdravlja.

Devetogodišnjak je na balkonu kuće u vlasništvu Ž.K. (76) sa stabla limuna brao plodove. Kad ga je jedna grana udarila u glavu, pokrio je oči, zakoračio naprijed i pao sa nezaštićene terase na kojoj se vrše građevinski radovi.

Dječak je zadobio ozljede glave i kralježnice.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.