Happy Televizija

Pale joj hlače dok je gledala Aleksandra Vučića

14.03.2017.
u 20:48
U kadru sijevnula stražnjica neoprezne statistice
Pogledaj originalni članak

Happy Televizija

Aleksandra Vučića gledali ste u raznim izdanjima, no nikada i u ovakvom. Nitko se nije nadao seksepilnom trenutku koji je izazvala gledateljica emisije.

Naime, Dok su premijer Srbije Aleksandar Vučić i voditelj emisije 'Ćirilica' Milomir Marić razotkrivali srpsku prošlost zbog koje su ostali bez budućnosti, emisiju im je ukrala neoprezna djevojka u publici.

Kamerman Happy televizije namjeravao je baciti pogled na Vučića i Marića kroz zainteresiranu publiku, no, u kadru je sijevnula stražnjica neoprezne statistice.

Snimka je ubrzo prostrujala društvenim mrežama, zahvaljujući plitkim hlačama koje su se spustile mrvicu previše. Ovaj će se Vučićev javni nastup dugo prepričavati i bez puno govora o izrečenom.

>>Možete li otkriti što nije u redu na ovoj slici?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

ŠO
Šokac1
21:55 14.03.2017.

Opet jedan nepotrebni članak u VL-u. Ali, glavno da se spominje "istok", da ga čitatelji ne bi izbrisali iz pamčenja.

CU
cungalunga
21:52 14.03.2017.

Pale su Vučku hlače pred EU, Trumpom, Putinom a i kosovarima

Avatar istina007
istina007
22:18 14.03.2017.

Iz srbije samo objavite vesti Vučić, Nikolić i Šešelj oni su nebitni zli ljudi i ne razumem koga to interesuje. A ni jedan reć niste napisali da je preminuo čuveni violinista Schön Ignác ( Šen Ignac) koji je svirao i u Hrvatsku sa Zvonko Bogdanom i sa Djordje Balaševićem. Pratio je i Pavarotia. Makar u temu Kulturu ste mogli objaviti vest.