Prilikom kontrole prometa

'Pali' s ekstazijem, amfetaminom i marihuanom

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
'Pali' s ekstazijem, amfetaminom i marihuanom
26.10.2015.
u 12:05
Mladići su se čudno ponašali te su policajci posumnjali da nešto kriju
Pogledaj originalni članak

Kod dvojice mladića (21, 23) zagrebački su 'plavci' u petak navečer na Ribnjaku pronašli 17 tableta ekstazija, 12,5 grama amfetamina i nešto više od pola grama marihuane. Policija ih je najprije zaustavila prilikom redovne kontrole prometa. Međutim, mladići su se čudno ponašali te su policajci posumnjali da nešto kriju.

Tražili su ih da pokažu što skrivaju u pretincu automobila te su im mladići na kraju sami predali drogu. Nakon toga, nalogom suda pretražili su im i stanove te su kod mlađeg pronašli još tri tablete ekstazija. Muškarci su uhićeni i kazneno prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, za što im prijeti do pet godina zatvora. Kako neslužbeno doznajemo, ovo im je prvo nedjelo za koje ih je policija uhvatila, budući da su im dosjei dosad bili neokaljani.

>> Diler (41) pao s heroinom vrijednim 250.000 kn

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

XN
xnet0822
13:52 26.10.2015.

Mihac, evo ti dokaza da ne stanujem na Ribnjaku