Slijedi prijava

Panično zvao hitnu pomoć, a svaki puta lažno

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Panično zvao hitnu pomoć, a svaki puta lažno
22.12.2012.
u 10:24
Protiv 31-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina.
Pogledaj originalni članak

Od kraja rujna do sredine listopada 31-godišnjak sa šireg područja Našica više je puta \"okrenuo\" broj Hitne medicinske pomoći.

Osječko-baranjska policija svojom kriminalističkom istragom je utvrdila kako je navedeni muškarac u nekoliko navrta panično upućivao pozive i tražio hitnu pomoć. Kada su liječnici izišli na navedenu adresu gdje bi trebali intervenirati svaki bi puta utvrdili da se radi o lažnoj dojavi.

Stoga protiv 31-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RT
Rollo Tomasi
16:17 22.12.2012.

Mene zanima samo jedno. Zašto se to isto zakonski ne može primijeniti kod policije? A ne da ljudi traže intervencije zbog toga jer je nekome pobjegla mačka susjedu u dvorište i na taj se način policajci miču s ceste, vode uzaludne razgovore i troše sate na papirologiju?

CH
Charlemagne26
08:35 23.12.2012.

>panično upućivao pozive " A kako znate da je panicno upucivao pozive? Poceli ste izmisljati?? Hocu reci, nastavili izmisljati? Ako je to radio svjesno, kako izvjestavate, zasto bi to radio panicno, a ne racionalno?

LO
Louie
16:20 23.12.2012.

Tom 31godisnjaku je stvarno potrebna hitna pomoc. Ima lijecnik koji moze pomoci takvima. Samo zalosno danas ih ima previse.