POSJET ALBANIJI

Papa Franjo ide u Tiranu 21. rujna

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Papa Franjo ide u Tiranu 21. rujna
15.06.2014.
u 13:24
„Tim kratkim putovanjem želim svjedočiti moje ohrabrenje i ljubav zemlji koja je dugo patila zbog ideologija prošlosti“
Pogledaj originalni članak

Papa Franjo najavio je svoj posjet Tirani 21. rujna. Na koncu nedjeljnog angelusa papa Franjo je kazao kako prihvaća poziv albanskih biskupa i albanskih civilnih vlasti, pa će pohoditi Tiranu 21. rujna.

„Tim kratkim putovanjem želim svjedočiti moje ohrabrenje i ljubav zemlji koja je dugo patila zbog ideologija prošlosti“, kazao je Franjo.

Dakle, papino putovanje u Albaniju trajat će samo jedan dan.

>> 'U Jugoslaviji su živjeli narodi koje ni ljepilo ne bi moglo ujediniti'

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

DI
dokazano.istinito
20:43 15.06.2014.

dosta je velik broj Albanaca katolika da napominjem samo Majka Teresa, Fan Noli,dzejms Belushi, itd...da ima i u srbiji srba katolika isao bi on i u srbiji

DI
dokazano.istinito
20:24 15.06.2014.

Albanci postuju svakog koji dodje sa postovanjem

JO
jokitoki
12:52 16.06.2014.

Albanija je mnogo napredovala, a ima i jadransko more, to nas vise zblizava ,i ptem mora, i kroz crnu goru, te i vjera ista sa katolicima albancima.