Izvijestila ANSA

Papa Franjo u bolnici na pregledu, nisu poznati detalji

Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
Pope Francis meets with pilgrims in St. Peter's Basilica, at the Vatican
Foto: VATICAN MEDIA/REUTERS
Pope Francis leads the Angelus prayer at the Vatican
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
Pope Francis meets with pilgrims in St. Peter's Basilica, at the Vatican
06.06.2023.
u 11:49
Papa je ranije ove godine proveo pet dana u bolnici zbog plućne infekcije, a prošli je mjesec preskočio audijencije zbog groznice.
Pogledaj originalni članak

Papa Franjo otišao je u rimsku bolnicu Gemelli na pregled, izvijestila je u utorak talijanska novinska agencija ANSA, citirajući izvore koji su upoznati s tim pitanjem.

Iz Vatikana nema informacija. Papa je ranije ove godine proveo pet dana u bolnici zbog plućne infekcije, a prošli je mjesec preskočio audijencije zbog groznice.

POVEZANI ČLANCI:

ISUSOVAC NIKIĆ:

Najava simpozija religije i ekologije: Papa nas sve poziva na 'ekološko obraćenje'

„Papa Franjo poziva odgovorne političare, znanstvenike i vođe ovoga svijeta da pronađu hrabrosti za suprotstavljanje nepravednim strukturama. Papa kaže da se iz srca sestre Zemlje izdiže vapaj kojem se pridružuje jecaj siromaha ovoga svijeta koji od nas zahtijeva promijeniti krivi smjer ponašanja prema prirodi. Treba se što prije probuditi iz stanja ravnodušnosti prema razaranju prirode i okoliša" kaže p. Mijo Nikić

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PE
Penkalar
05:08 08.06.2023.

Smatra se u crkvenoj terminologiji da su pape nasljednici sv. Petra na zemlji. E sad, znam da ce me banirati, ali svejedno moram reci. Kad je vec sveta osoba na zemlji i sv. otac, zasto trazi pomoc svjetovne medicine? Onaj odozgo, njegov svemoguci poslodavac bi ga trebao moci u djelicu sekunde izlijeciti! Svejedno mu zelim brz oporavak i potpuno izlijecenje, on je, bez obzira na tu bajku, ipak samo covjek kao i mi svi drugi.

PR
prajdali100
13:20 06.06.2023.

Neću ništa reći.

BS
Blue_shirt
13:00 06.06.2023.

Pragmatični Papa Franjo, pogledao kalendar i vidio da mu dolazi reprezentacija RH i sa njima neki Livaja u posjet, proguglao malo. I odlučio otići otvoriti bolovanje, što je sigurno sigurno. Jer što ako se zakuha nešto...