Uvjereni kreacionist

Pašalić na upit hoće li završiti u raju: Molim se Bogu za čistilište!

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Pašalić na upit hoće li završiti u raju: Molim se Bogu za čistilište!
17.04.2013.
u 18:38
– Mislim i vjerujem da je Bog stvorio čovjeka i da je Bog stvorio zemlju i sve živo na Zemlji. A ovo drugo ionako se zove samo teorija evolucije. Za nju nema nikakvih znanstvenih dokaza – tvrdi Pašalić.
Pogledaj originalni članak

– Uzdam se u Božje milosrđe te se molim da zahvatim čistilište – kazao Ivić Pašalić, bivši predstojnik Ureda predsjednika Tuđmana na pitanje vjeruje li da će završiti u raju, piše Globus.

Pašalić je ispričao da se "okrenuo Bogu" nakon što su na njegovu kuću bačene bombe te je upoznao skupinu vjernika laika "Kristofor" s kojima razgovara o vjeri. Bivši predsjednik Hrvatskog bloka i poduzetnik otkrio je da vjeruje u kreacionizam, koji se suprotstavlja evolucijskoj teoriji stvaranja svijeta.

– Mislim i vjerujem da je Bog stvorio čovjeka i da je Bog stvorio zemlju i sve živo na Zemlji. A ovo drugo ionako se zove samo teorija evolucije. Za nju nema nikakvih znanstvenih dokaza – tvrdi Pašalić i dodaje da je po uvjerenju kreacionist.

Na pitanje kako se zamišlja u zagrobnom životu i koje mu slike dominiraju, objasnio je da u Bibliji piše da postoje raj i pakao, kao i čistilište, a on se moli da ga "zahvati čistilište".

>>Zloduh prošlosti: HDZ-u ne treba princ tame

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.