Grbin i Aleksić

Peđa Grbin objavio urnebesnu fotografiju na Facebooku

Foto: Facebook
Peđa Grbin objavio urnebesnu fotografiju na Facebooku
14.06.2017.
u 20:28
Grbin i Aleksić podnijeli su amandman na konačni Prijedlog zakona o ništetnosti ugovora o kreditu s međunarodnim obilježjem sklopljenih u Republici Hrvatskoj
Pogledaj originalni članak

SDP-ov zastupnik Peđa Grbin danas je na Facebooku objavio urnebesnu fotografiju.

Grbin, koji je poznat po svojoj iznimnoj visini, na fotografiji stoji iz kolegu zastupnika Gorana Aleksića iz Snage, koji je rastom dosta niži. Grbin je usput poslao poruku premijeru Andreju Plenkoviću.

- Najviši i najniži zastupnik u akciji: kolega Aleksić i ja smo podnijeli amandman na konačni Prijedlog zakona o ništetnosti ugovora o kreditu s međunarodnim obilježjem sklopljenih u Republici Hrvatskoj, kojim predlažemo širenje kruga osoba obuhvaćenih tim Zakonom (oprosti Andrej, jesmo li i za ovo trebali pitati dopuštenje?) - napisao je Grbin u objavi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
20:49 14.06.2017.

Što je tu urnebesno? Svaka fotografija Peđe Grbina je tragična, cijela poliitka njegove bijedne strančice se svela na glupe objave po fejsu.

Avatar alien79
alien79
20:50 14.06.2017.

Novokomponovani SDPovci na čelu sa Glavonjaševićem, Grbinom, Baukom i Glasovac ne djeluju kao ozbiljni političari već upravo kao ekstremni ljevičarski aktivisti i zato je SDP totalno krahirao i na putu je da postane marginalna stranka. Hvala im na tome

KA
kacavenda
21:28 14.06.2017.

Bolesnik, al na vlast nikad pa ni tad