KRIPTOVALUTA

Pepe Unchained prikupio 21.000.000 dolara u pretprodaji, meme coini na 60 milijardi

Pepe Unchained
Pepe Unchained
Pepe Unchained
23.10.2024.
u 10:52
Pogledaj originalni članak

Pepe Unchained ($PEPU) postigao je izvanredan uspjeh prikupljajući 21.000.000 dolara u ponedjeljak, 21. listopada 2024 tijekom svoje pretprodajne kampanje. Ova vijest dolazi u trenutku kada je ukupna tržišna kapitalizacija meme kriptovaluta istog dana premašila 60 milijardi dolara.

Nakon što je nedavno dostigao 20.000.000 dolara, ovaj sve popularniji meme token je u samo četiri dana pridobio dodatnih 1,2 milijuna dolara. To svjedoči o značajnom povećanju interesa među investitorima.

Trenutačna cijena $PEPU tokena je 0,01176 dolara. Imajte na umu da je ostalo manje od 24 sata prije nego što će cijena porasti u sljedećoj fazi.


Pepe Unchained bilježi impresivan napredak, dok Tether i ApeCoin predvode uspon

Ukupna tržišna kapitalizacija svih kriptovaluta dosegla je zavidnih 2,36 trilijuna dolara. Tom rastu znatno je pridonio Tether (USDT), koji je u nedjelju dosegnuo impresivnih 120 milijardi dolara. Ovaj porast označava kraj sedmomjesečnog razdoblja pada i sugerira da se ulagači sve više okreću stablecoinima u pripremi za buduća ulaganja u druge kriptovalute.

Pepe Unchained

Investitori su ponovo zainteresirani za Bitcoin ($BTC). Iz tog razloga mogao bi dosegnuti nove visine, posebno s dolaskom dugo očekivanog "Uptobera". Prema podacima iz CoinMarketCapa, raspoloženje na tržištu vraća se u zonu pohlepe prvi put od srpnja.

Među vodećim ovotjednim tokenima je ApeCoin ($APE) koji je u zadnjih sedam dana ostvario impresivan rast od čak 107%. Nakon što je dosegnuo najnižu vrijednost tijekom godine, porastao je za čak 200%, dosegnuvši tržišnu kapitalizaciju od 1,5 milijardi dolara.

Ovaj izvanredan skok prvenstveno se može pripisati pokretanju ApeChaina, ApeCoinovog vlastitog blockchaina, dizajniranog za podršku kovanju, trgovanju i decentraliziranim aplikacijama za nezamjenjive tokene (NFT).

U svijetu meme tokena, Pepe Unchained je jedan od najbrže rastućih projekata. Kao i ApeCoin, ovaj projekt također ima svoj vlastiti blockchain. Nakon četiri mjeseca prikupljanja sredstava postigao je značajne rezultate.

Njegov posljednji uspjeh dolazi u trenutku kada tržišna vrijednost ovog sektora doseže 60 milijardi dolara, što je posljedica jačanja zajednice i sve većeg interesa velikih investitora.

Posjetite Pepe Unchained


Kitovi ulažu milijune u Pepe Unchained tokene

Očigledan je sve veći interes za kupnju velikih količina Pepe Unchained tokena. Na primjer, jedan značajni investitor, odnosno kripto kit, uložio je približno 50 000 dolara za kupnju 5 milijuna PEPU tokena ovog mjeseca. Ovaj primjer nije usamljen, jer je prošlog mjeseca također zabilježeno nekoliko transakcija u vrijednosti većoj od 50.000 dolara. Budući da su kitovi obično institucije ili investitori s detaljnijim uvidima i informacijama od prosječnog sudionika na tržištu, takva ulaganja kitova često predstavljaju prisutnost "pametnog novca".

Dodatno, ovog ponedjeljka još jedan kit trgovao je ETH-om u vrijednosti od 53 563 dolara za 4,6 milijuna PEPU tokena. Ovaj priljev novih sredstava dolazi u vrijeme kada zajednica Pepe Unchained brzo raste, sada s 51.100 pratitelja na X platformi.

Za token koji je još uvijek u fazi pretprodaje, tako značajno ulaganje i rastuća podrška zajednice pokazuju da Pepu Unchained token ima ozbiljan potencijal. Međutim, teško je točno procijeniti koliki bi rast mogao uslijediti kada token bude dostupan na potpuno likvidnim burzama.


Pepe Unchained privlači investitore uz novi Layer 2

Nedavne vijesti o novom Layer 2 rješenju dodatno su povećale interes investitora za Pepe Unchained pretprodaju. Projekt je nedavno otvorio novi dio na svojoj službenoj web stranici, posvećen aplikacijama za financijsku podršku razvojnim programerima, koja su predstavljena prošlog mjeseca. Cilj ovih potpora je privući projekte koji će iskoristiti potencijale blockchain Pepe Unchained platforme.

Pepe Unchained

Svi koji su zainteresirani za ove potpore moraju ispuniti kratak prijavni obrazac, nakon čega će dobiti potvrdu putem e-maila. Projektno vijeće Pepe Unchained projekta će redovno pregledavati prijave i odabranim projektima dodjeljivati sredstva.

Interes za projekt dodatno je povećan nakon najave o aplikacijama za testiranje nadolazeće Layer 2 tehnologije, uz osigurana sredstva za razvoj. Kripto tržište, koje je doživjelo preokret nakon slabog početka mjeseca, sada daje dodatni vjetar u leđa projektu Pepe Unchained. Od početka pretprodaje, cijena $PEPU tokena porasla je za 40%. Procjenjunje se da će se u sljedećem krugu povećati za dodatnih 3,75%.

Pametni ugovor Pepe Unchained revidirali su Coinsult i SolidProof, te su potvrdili da nije bilo ozbiljnih problema. Ta činjenica investitorima ulijeva dodatno povjerenje. S obzirom na trenutni tempo prikupljanja sredstava, projekt je na dobrom putu da ove sedmice dostigne cilj od 22.000.000.000 dolara.

Poznati kripto influencer ClayBro detaljno je objasnio ovu nedavnu objavu u svom videu. Ako želite učestvovati u pretprodaji ili ako još niste prikupili dovoljno $PEPU tokena, posjetite službenu stranicu projekta. Prilikom kupovine, možete povezati svoj kripto novčanik i kupiti $PEPU koristeći ETH, USDT ili BNB. Pored toga, tokene je moguće kupiti i kreditnom karticom.

Za najnovije informacije i obavijesti, možete se pridružiti zajednici projekta na X i Telegramu kako biste ostali u toku.

Posjetite Pepe Unchained

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr