KRIPTOVALUTA

Pepe Unchained prikupio je 17 milijuna dolara u pretprodaji unatoč padu kriptovaluta – Je li ovo najbolja meme kriptovaluta za kupnju?

Pepe Unchained prikupio je 17 milijuna dolara u pretprodaji unatoč padu kriptovaluta – Je li ovo najbolja meme kriptovaluta za kupnju?
11.10.2024.
u 10:18
Pogledaj originalni članak

Nove meme kriptovalute s jedinstvenim značajkama ostaju otporni na širu tržišnu nesigurnost.

Dok velike meme kriptovalute testiraju ključne razine podrške i otpora, nova meme kriptovaluta Pepe Unchained (PEPU) prikupio je 17,3 milijuna dolara u pretprodajnom financiranju zahvaljujući velikim ulazima "kitova".

Posebno je vrijedno spomenuti da je PEPU u posljednja 4 dana prikupio milijun dolara nakon što je prikaz L2 testne mreže Pepe Unchained izazvao pravu pomutnju na društvenim mrežama.

Pametni investitori i kripto influenceri također doprinose ovom hypeu, a neki ga nazivaju jednom od najboljih meme kriptovaluta za kupnju trenutno.


Porast potražnje za novim meme kriptovalutama


Unatoč nedavnom padu kripto tržišta, ulagači se klade da je velika "bikovska" faza iza ugla.

Stoga ne čudi da dolazi do snažnog porasta potražnje za novim meme kriptovalutama. Neki od ovih kriptovaluta s malom tržišnom kapitalizacijom donose povrat od 10 do 100 puta tijekom euforije na tržištu.

Primjerice, jedan trgovac koji je rano uložio u HIPPO, meme kriptovalutu na SUI mreži, pretvorio je 368 dolara u 7,5 tisuća dolara u samo tri dana prije nego što je prodao svoju poziciju. Da je zadržao HIPPO kriptovalute, njegova bi pozicija danas vrijedila oko 30 milijuna dolara.

HIPPO je samo jedan od mnogih meme tokena koji su u kratkom vremenu male ulagače pretvorili u milijunaše. Rani ulagači u Moo Deng, First Neiro na Ethereumu i POCHITA također su ostvarili značajan povrat.

S obzirom na snažnu potražnju u pretprodaji PEPU-a, nije iznenađenje ako bi mogao donijeti sličan potencijalni rast.

Posebno je zanimljivo što meme kriptovalute s malom tržišnom kapitalizacijom pokazuju malo korelacije s Bitcoinom i širim tržišnim sentimentom, što ih čini atraktivnima. Pepe Unchained nastavlja prkositi kratkoročnoj negativnosti na kripto tržištu, bilježeći snažnu potražnju u pretprodaji.

Nije bez razloga što ga stručnjaci smatraju jednom od najboljih meme kriptovaluta za kupnju trenutno.


Pepe Unchained – Najbolja alternativa PEPE-u?

Dominacija meme kriptovalute Pepe The Frog na tržištu meme kriptovaluta nije novost.

Unatoč tome što trguje gotovo 50% ispod svog povijesnog maksimuma, Pepe (PEPE) ostaje treća najveća meme kriptovaluta. Postoji sve veći konsenzus da bi mogao nadmašiti Shiba Inu i postati druga najveća meme kriptovaluta prije kraja "bikovskog" tržišta.

Nije bez razloga što PEPE ima blizu 290.000 vlasnika tokena, unatoč širim tržišnim nesigurnostima.

Iako su druge meme kriptovalute poput PeiPei, PepeFork, PepeCoin i Apu Apustaja također zabilježili značajan rast, stručnjaci podržavaju Pepe Unchained kao najbolju alternativu PEPE-u.

Za razliku od navedenih projekata, PEPU nije kopija PEPE-a koja se pokušava okoristiti njegovim uspjehom.

Umjesto toga, PEPU ima za cilj uvesti prvi Layer-2 ekosustav, posebno dizajniran za trgovanje meme kriptovaluta.

Ekosustav će uključivati Layer-2 mrežu kompatibilnu s Ethereumom, blockchain preglednik, prilagođeni DEX i potpore za razvoj novih meme projekata. Pogledajte najnoviji prikaz L2 ekosustava PEPU ovdje.

Za razliku od većine novih Ethereum meme kriptovaluta, PEPE vlasnici će imati koristi od izuzetno niskih troškova trgovanja i trenutačnih transakcija. Osim toga, ostvaruju pasivan prihod kroz PEPU-ov staking protokol.

Prema PEPU-ovoj stranici za staking, trenutni godišnji prinos (APY) iznosi preko 120%.

Niski troškovi trgovanja i visoki prinosi čine Pepe Unchained idealnom meme kriptovalutom za male ulagače, područje u kojem većina novih ERC-20 projekata ima poteškoća.

Pročitajte više o jedinstvenim značajkama PEPU-a u njegovom whitepaperu.


Je li PEPU najbolja meme kriptovaluta za kupnju trenutno?

Kripto tržište je loše započelo listopad zbog pojačanih geopolitičkih napetosti na Bliskom istoku.

Međutim, cijene kriptovaluta već se oporavljaju, osobito nakon što su podaci o zaposlenosti u SAD-u za rujan nadmašili tržišna očekivanja.

Postoji velika vjerojatnost da će Pepe Unchained biti lansiran usred euforije "bikovskog" tržišta, što ga čini jednom od najboljih meme kriptovaluta za kupnju trenutno. Nije bez razloga što su istaknuti investitori optimistični oko PEPU-a, a neki ciljaju na dobit od 100 puta.

Neki pametni investitori čak su nazvali Pepe Unchained "sljedećom velikom stvari u kriptu".

Zainteresirani kupci mogu posjetiti stranicu pretprodaje projekta i kupiti meme kriptovalutu s nekoliko klikova koristeći OTC widget. Također, mogu pratiti projekte na X i Telegram kanalima za najnovije informacije.

Posjetite Pepe Unchained

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr