Zastupnik Živog zida

Pernar ima gripu: 'Još danas se oporavljam...'

Foto: screenshot
Pernar ima gripu: 'Još danas se oporavljam...'
17.01.2019.
u 16:28
I pod gripom protiv Amerike, ovaj put zbog toga što ne žele s nama potpisati ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja - napisao je Pernar
Pogledaj originalni članak

Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida koji je u zadnje vrijeme privukao pozornost dijeleći savjete za liječenje gripe, i sam je obolio od nje.

- Još danas se oporavljam polako od gripe - rekao je Pernar u videu na Facebooku u kojem komentira jučerašnji incident u Saboru u kojem su sudjelovali premijer Andrej Plenković i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja.

Pernar se na gripu osvrnuo i u drugoj objavi.

- I pod gripom protiv Amerike, ovaj put zbog toga što ne žele s nama potpisati ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja - napisao je Pernar.

Pernar je u posljednje vrijeme savjetovao građanima uzimanje vitamina C za liječenje, zbog čega se našao na udaru kritika brojnih stručnjaka.

Pogledajte video burne reakcije Krstičevića u Saboru:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 52

Avatar links
links
16:42 17.01.2019.

nikada se ti nećeš oporaviti... ne zavavaravaj se... nema toga lijeka!!!

Avatar nisam_robot
nisam_robot
16:48 17.01.2019.

Zdravlju mu vitamin c nije pomogao. Ali izgleda kao da nije vise onako antipaticno ruzan zbog vitamina c.... Salim se. Nema tog vitamina koji bi od njega napravio nesto drugo od onoga sto je... neinteligentni clown.

Avatar dras32
dras32
16:37 17.01.2019.

Bit ce jadan sav vitamin C podijelio fanovima pa za njega nije ostalo. Ali za sutra najavljuju naglo zahladnjenje, moze se skinut do pasa pa otici u setnju sumom, to je djelotvornije i od vitamina.