opasna igra

Petero djece ozlijeđeno prilikom igre s eksplozivom

Foto: Martina Popovčić/PIXSELL
Petarde - ozlijeđena djeca (1)
Foto: Martina Popovčić/PIXSELL
Petarde - ozlijeđena djeca (1)
Foto: Martina Popovčić/PIXSELL
Petarde - ozlijeđena djeca (1)
01.01.2012.
u 14:17
Do nesreće je došlo u dvorištu na adresi Avenija Marina Držića 46 u Zagrebu, javlja policija.
Pogledaj originalni članak

Petero djece romske nacionalnosti, starih od 5 do 10 godina, ozlijeđeno je prilikom igre s još neutvrđenim eksplozivnim sredstvom, javlja policija.

Do nesreće je došlo u dvorištu na adresi Avenija Marina Držića 46 u Zagrebu. Dvoje djece prevezeno je u Kliniku za dječje bolesti, a ozljede su zasad neutvrđene.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LA
larala
15:06 01.01.2012.

gledam sinoc ponosni ocevi sa svojim sincicima bacaju petarde, kao što su nekad vozili bicikle.... i jel, to klincima pokazatelj opasne igre?

Avatar 170619890000
170619890000
17:35 01.01.2012.

... a ja gledam neko veće ministar zdravlja posjetio u bolnici kretena koji je izrađivao eksplozivnu napravu, ranio sebe i još dvije osobe ... umjesto da je u zatvorskoj bolnici on na državnoj TV a državni protokol predvođen ministrom ga obilazi ? ... pa što onda očekivati nego da svi luđaci to probaju jer imaju potporu još većih luđaka ... strava ...

FE
Felicijen
17:48 01.01.2012.

Ovo je sigurno rodna kuća nekog od naših budućih ministara vjerojatno kulture, ako preživi nastupajuće novogodišnje paljbe petardama pod budnim okom brižnih roditelja....