hdz-ovci ogorčeni

Petrina preimenovao Tuđmanovu ulicu zbog 'privatizacijske pljačke'

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Petrina preimenovao Tuđmanovu ulicu zbog 'privatizacijske pljačke'
20.07.2013.
u 22:29
Tuđman je privatizacijskom pljačkom osiromašio hrvatski narod i nanio mu najveću štetu. Pokrenite zakonski postupak, pa možda Tuđman ponovno dobije svoju ulicu, kaže Petrina
Pogledaj originalni članak

Nakon 12 godina, Primošten više nema Ulicu dr. Franje Tuđmana. Naime, ulica u centru Primoštena preimenovana je u povijesni toponim Mala Raduča, a za taj je naziv glasala vladajuća Nezavisna lista načelnika Stipe Petrine, piše Slobodna Dalmacija.

Protiv toga bila su dva vijećnika HDZ-a dok je vijećnik HNS-a bio suzdržan. HDZ-ovci su zgroženi takvim činom, a načelnik Petrina im odgovara:

– Tuđman je privatizacijskom pljačkom osiromašio hrvatski narod i nanio mu najveću štetu. Pokrenite zakonski postupak, pa možda Tuđman ponovno dobije svoju ulicu.

>> Petrina počeo kampanju: 'Isto sranje – drugo pakovanje'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MM
mmatic
11:27 30.12.2014.

Petrina je bio vjerni čitatelj Feral Tribune , sam je izjavio da ima sve brojeve , a zna se tko su bili vjerni čitatelji tih novina , mrzitelji Hratske države i prvog presjednika Tuđmana ! Jugonostalgičari !