POSTAVIT ĆE I SOLARE

Pevex otvorio vrata novouređenom centru u Virovitici: 'Pokazujemo koliko nam je važan ovaj grad'

Foto: Pevex
Foto: Pevex
30.06.2023.
u 17:22
U prodajni centar uloženo je 4,5 milijuna kuna, a proteže se na 5.000 kvadrata.
Pogledaj originalni članak

Dvije godine od kupnje prostora, u Virovitici je ovoga petka otvoren novouređeni prodajni centar Pevexa, u kojeg je uloženo 4,5 milijuna kuna, a najavljuju i izgradnju solarnih panela. Ovaj centar proteže se na 5.000 kvadrata, a kupcima od danas nudi gotovo 25.000 artikala. 

„Drago mi je da smo u Virovitici napravili ljepši, veći i uređeniji prodajni centar Pevex. Stari prostor nije zadovoljavao naše standarde, a novouređenim i opremljenim prodajnim prostorom pokazujemo koliko nam je važan ovaj grad, naši kupci i njihovo zadovoljstvo, naravno uz naše zaposlenike, koji su nam na prvome mjestu. Riječ je o ulaganju koje je za nas potpuno opravdano i dio PEVEX-ove strategije jer smatramo da kupci zaslužuju imati ugodno iskustvo kupovine kod nas – rekao je predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

Sam prodajni centar ima osam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji te roba Široke potrošnje, a za kupce je odsad dostupan i kafić Samofino.

 POVEZANI ČLANCI:

 

>> VIDEO Pogodite koliko koštaju ležaljke. Molim?!': TikTokerica otišla na Hvar nakon četiri godine pa je šokirale cijene

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.