Nova ponuda za mlade

PickUP Music Festival od 6. do 8. lipnja u karlovačkom kinu Edison

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
PickUP Music Festival od 6. do 8. lipnja u karlovačkom kinu Edison
05.04.2013.
u 10:20
U tri dana nastupit će 20 bendova iz županije, a bit će i dodatnih sadržaja
Pogledaj originalni članak

Ponuda za mlade sve je bogatija u Karlovcu, a tome doprinosi i Udruga za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti Izvan fokusa, koja organizira prvi PickUp Music festival. Riječ je o smotri bendova iz Karlovca i Karlovačke županije koja će se održati od šestog do osmog lipnja u kinu Edison.

– Sudjelovat će 20 bendova. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na natječaj slanjem tonskog zapisa te na taj način izboriti sudjelovanje – najavljuje Filip Trezner, predsjednik udruge.

Jedan od bendova koji će se javiti i koji se nada sudjelovanju je i Wanderlust iz Karlovca, koji izvodi isključivo autorske stvari.

– Očekujemo dobru atmosferu na festivalu, a nadam se i dobrom odnosu s ostalim bendovima, ako se kvalificiramo na smotru – kaže Matej Kobašić uime Wanderlasta.

Prije početka festivala bit će organizirana glazbena radionica u Lav music baru.

– Te radionice će biti pogodne za one koji ne znaju svirati. Nulti dan glazbenog festivala bit će baš u Lav music baru gdje će polaznici predstaviti što su naučili na radionicama – najavljuje programski koordinator Borna Biondić.

Osim toga, vizualni identitet festivala odabrat će se natječajem na kojem će sudjelovati učenici Srednje škole Duga Resa koji se školuju za dizajnera, a snimit će se i foršpan.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.