KRŠ I LOM U PULI

Pijan vozio, nije stao policiji, pa udario u četiri kontejnera, telefonsku govornicu, automobile...

Foto: DPA/Pixsell
Pijan vozio, nije stao policiji, pa udario u četiri kontejnera, telefonsku govornicu, automobile...
01.11.2021.
u 10:45
Vozač Audija je izašao iz vozila i pobjegao pješice s mjesta događaja no ipak se nakon nekog vremena vratio
Pogledaj originalni članak

Ako piješ ne vozi, dugogodišnji je policijski slogan kojeg očito nije ni čuo, a ni poslušao vozač Audija pulskih oznaka kojeg je policija bezuspješno pokušala zaustaviti 31. listopada u 1.45 na Trgu Republike u Puli. No vozač se oglušio na njihove znakove da stane te je nastavio voziti prema Kaštanjeru.

U Stankovićevoj ulici, kažu u policiji, dva puta je prošao kroz raskrižja dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, a zbog neprilagođene brzine  je na raskrižju sa Zlatićevim trgom izgubio nadzor nad automobilom i udario u četiri kontejnera za smeće i telefonsku govornicu. Potom je udario i  u nepropisno parkirani  VW Passat, pulskih oznaka. Od siline udarca Passat se odbio i udario u Fiat, pulskih oznaka, koji je bio također nepropisno parkiran ispred njega, a Fiat je udario u nepropisno parkirani Volvo, talijanskih oznaka.

Nakon tog krša i loma, vozač Audija je izašao iz vozila i pobjegao pješice s mjesta događaja no ipak se nakon nekog vremena vratio.

Policajci su ga alkotestirali te je utvrđeno da je vozio sa 1,15 promila alkohola u krvi. Priveden je u policiju da se otrijezni, nakon čega mu slijede prekršajne prijave. Prekršajno će biti prijavljeni i vlasnici nepropisno parkiranih vozila.

VIDEO Preko 10.000 švicarskih tvrtki traži radnike u Hrvatskoj

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.