MELČIĆ I OSTOJIĆ

Pijanac, narkić, kanalizacija, smeće... SDP-ovci se ne štede u vrijeđanju na Facebooku

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
melčić, ostojić ranko
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ranko Ostojić i Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ranko Ostojić
Foto: Željko Hladika/24sata/PIXSELL
Marko Melčić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Marko Melčić
15.02.2017.
u 15:17
Sve je počelo kada je Ostojić objavio kako je saznao da je Melčić "ozbiljan kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika".
Pogledaj originalni članak

- Nisam kandidat! - poručio je SDP-ovac Marko Melčić putem Facebooka nakon što ga je uvredljivim rječnikom na svojem profilu spomenuo bivši potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

Melčić je Ostojiću poručio kako bi on mogao biti kandidat za gradonačelnik Splita iako je 'jednom već izgubio'.

- Po meni Ranko je ozbiljan kandidat za Remetinec. Davor Bernardić bi dobro napravio da sve kandidate za Remetinec iz Kukuriku vlade odmakne što dalje od novog rukovodstva SDP. Za nultu toleranciju na korupciju! I garnituru bez pijanaca. I narkića - poručio je Melčić.

Sve je počelo kada je Ostojić objavio kako je saznao da je Melčić "ozbiljan kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika". 

- Svašta čuješ, gledaš, čitaš...Ipak procjena da je glavni državni ovršitelj dao zeleno svijetlo , da tkz. Javna TV daje punu podršku, da Diler TV stavlja svu svoju novu vlasničku i drugu strukturu daje na raspolaganje kandidatu čiji je slogan - "Bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno " uopće nije za zanemarit...Pripremite se ! - objavio je Ostojić. 

Kasnije je objavio kako "prema pouzdanoj informaciji napokon ima dobru vijest" te da Melčić neće biti SDP-ov kandidat za gradonačelnika.

>> 'Loše se osjećam u toj ekipi. Jučer je bila Životinjska farma, u kojoj sam bio konj'

>> SDP-ovac Melčić: Bojim se da je politička karijera Borisa Lalovca gotova. A tako je lijepo počeo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar juricamesko
juricamesko
16:02 15.02.2017.

iz dana u dan iz Sdp stize sve ljepsi rijecnik.konacno se drugove ne libe reci jedan drugome istinu u lice.konacno biraci imaju pravu istinu o kome glasuju .

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
15:49 15.02.2017.

Gospodine melčiću svaka čast, ovo je pravi hrvatski politički riječnik i prava kampanja, bez imalo uvijanja, samo istinu zborite pa kom pravo a kom krivo.

DU
Deleted user
17:43 15.02.2017.

Oba druga su u pravu....