Vandalizam

Pijani mladi Nizozemci divljali po Zadru

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Pijani mladi Nizozemci divljali po Zadru
24.06.2011.
u 12:00
Nakon uhićenja privedeni su na Prekršajni sud i novčano kažnjeni
Pogledaj originalni članak

Četiri 23-godišnja Nizozemca, pod utjecajem alkohola od 1 do više od 2 promila, u četvrtak ujutro u 5 sati vikali su i čupali cvijeće na kružnom toku u Marulićevoj ulici u Zadru.

Policija ih je uhitila nakon čega je utvrđeno da su prije toga divljali na zadarskoj plaži Kolovare, gdje su prevrnuli dva kemijska zahoda i još jedan bacili u more.

Nakon uhićenja privedeni su na Prekršajni sud i novčano kažnjeni.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

OB
-obrisani-
12:57 24.06.2011.

ma to su holandski pederi koje štiti njihova ambasadorica u lijepoj našoj neka ih sad uzme kod sebe da njoj rade đubrivo za plastenike

TY
tyrlitava
13:09 24.06.2011.

kakve veze sad ima politika, veleposlanica, hrvatski pregovori sa EU i dvojicom maloljetnika koji su se opili i napravili malo ##zdarija, kao to samo nizozemci rade a nasi decki ne, ma dajte pogledajte u kakvom nam je turcu drzava pa onda pricajte nesto. to ispadne da nasa mladez samo kleci u medjugorju i bistrici i moli se bogu a nizozemska su razbojnici. gledajuci hrvatsku iz EU kuta nema tu nekakve razlike izmedju hrvatske i ostalih balkanskih drzava to jedino mi mislimo da smo bogovi, dopustite da i drugi imaju pravo nesto reci o nama i to je demokracija

KA
Karla
12:40 24.06.2011.

Raspuštene budaletine .. i oni bi nama monitoring..... Njih treba promatrati i poslati na psihijatriju skupa sa gospođom iz veleposl.