Laureati

Pixsellovci Bronić, Javorović i Hladika vrh su novinske fotke!

fotografija (1)
fotografija (2)
fotografija (3)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
fotografija (4)
29.03.2010.
u 19:56
Današnjim nagradama za hrvatsku novinsku fotografiju 2009. Pixsell potvrdio da postaje vodeća foto-news agencija u regiji.
Pogledaj originalni članak

Čak trojica naših kolega iz Pixsella, “djeca” provjerene Večernjakove škole fotografije, okitila su se danas prestižnim nagradama za najbolje hrvatske novinske fotografije 2009.!

Antonio Bronić, pobjednik kategorije Zabava i umjetnost (nagrada I. Fabijan), i ukupni je laureat natječaja – njegovu je fotografiju (djevojčica s fotoaparatom koja prati manekenku na reviji donjeg rublja) između sedam kategorija i 100 radova u užem izboru međunarodni žiri proglasio i fotografijom 2009. godine.

Davor Javorović pobjednik je kategorije Događaji/News, a Željko Hladika pobjednik u kategoriji Svakodnevni život/Life (nagrada P. Cajzek).

– Veoma smo ponosni na naše fotoreportere i njihov rad koji predstavlja esenciju najboljeg u hrvatskoj novinskoj fotografiji danas – rekao nam je direktor Pixsella Siniša Hančić, dok se uzbuđeni Bronić zahvaljivao na potpori kolegama i posebno svom mentoru Patriku Maceku.

A pixsellovci su time dokazali da postaju vodeća fotografska news agencija u regiji, s ambicijom širenja na TV usluge, tekstualne servise i posebne usluge korporativnim klijentima.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
23:43 29.03.2010.

Bolje Pixsell, nego Pilsel....

JA
jankoprekobrda
01:29 30.03.2010.

Nekad je u Nacionalu a potom u Globusu radi neki fotograf imenom mislim Darije to su bile fotografije koje sam uzitkom gledao kompozicija, poruka sve je bilo na njima ovo o ceme vi sada pisete je SROT uporedjuci sa tim fotografijama.

OL
Oly
11:37 30.03.2010.

Bravo dečki!