Stipe Petrina:

Plenković je sjajno odjeven, ali je vucibatina. Njegov su život latinske doskočice i pjenušci

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
stipe petrina
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Stipe Petrina
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Stipe Petrina
20.07.2016.
u 13:25
Za mjesto premijera tvrdi da ne postoji dovoljno ozbiljan političar da vodi Vladu
Pogledaj originalni članak

Nezavisni saborski zastupnik i načelnik Primoštena Stipe Petrina na svom blogu objavio je tekst pod nazivom "Tko je uopće Andrej Plenković?" i prozvao novog predsjednika HDZ-a.

"Andrej Plenković tipičan je proizvod svjetskih, sjajno odjevenih, dobro obrazovanih, ali ipak vucibatina. Uljuđen, blagoglagoljiv, miran, nesklon galami i lupanju šakom po stolu. Ali istodobno i onaj koji je vodu pio s istog izvora kao Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović.

Cure i dečki su naime mlijeko sisali s europske i američke sise i u njoj vide sve. Njihov su život NATO pakt, engleski jezik, latinske doskočice, pjenušci, jastozi, dakle sve ono što jadni hrvatski narod nema niti će, dok oni budu vladali, imati. Samo onaj koji se ujutro probudi, otvori prozor i vidi kako neki bijednik kopa po kontejneru za smeće, može biti ispravan i Hrvatskoj koristan političar.

Kako da onaj koji upravo jede kovača na pjenici od badema može razumjeti onoga koji mjesecima nije platio struju jer je izgubio posao?" piše Petrina.

"I babi Zori koja prodaje mandarine u Metkoviću nuđeno je premijersko mjesto"

U srijedu je Petrina na Facebook-profilu prokomentirao i dobivanje pozicije premijera u zemlji. Smatra da u Hrvatskoj za ovu poziciju nema podobnih političara te da zapravo i preostaje jedino Božo Petrov.

"Ma koliko na izborima dobili, nema šansi da kao u normalnim demokratskim zemljama dobiju premijersku fotelju. Jer je tako rekao MOST: Budući da je Timi izašao iz politike, kad ozbiljan čovjek malo razmisli, zaista nemamo koga staviti za premijera. Doduše, načuo sam da je premijersko mjesto nuđeno baba Zori koja prodaje mandarine u Metkoviću, ali da je ona to odbila. Ako je tako, apsolutno se slažem, preostaje nam jedino doktor Božo."

>> Petrina poziva predsjednicu: Onemogućite transport nafte iz Siska do Rijeke!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

MI
Mimizo
14:04 20.07.2016.

petrina ti si jedan primitivac

CR
CROLINDA
14:13 20.07.2016.

ako je tebi Plenković vucibatina šta ti je tek Milanović ili još bolje šta li si tek ti takav

NO
Noštromo
14:18 20.07.2016.

Jako me zanima što petrina piše na fejsu haha...