aurea fest

Plesne akrobacije uz žestoke ritmove elektronske glazbe

Foto: Duško Mirković/Pixsell
Aurea fest
Foto: Duško Mirković/Pixsell
Aurea fest
Foto: Duško Mirković/Pixsell
Aurea fest
Foto: Duško Mirković/Pixsell
Aurea fest
Foto: Duško Mirković/Pixsell
Aurea fest
Foto: Duško Mirković/Pixsell
Aurea fest
Foto: Duško Mirković/Pixsell
Aurea fest
05.09.2014.
u 08:45
Tijekom prva tri dana u svim programima Aurea festa nastupilo je oko 1100 izvođača, to je pratilo dvadesetak tisuća posjetitelja, a svi smještajni kapaciteti u Požeškoj kotlini su popunjeni
Pogledaj originalni članak

Plesači i plesne skupine iz 16 gradova naše zemlje, te popularni DJ i MC izvođači popunili su četvrtu večer Aurea festa na otvorenom prostoru Trga Sv. Trojstva u Požegi. Ovi sadržaji su zapravo dva festivala i to Festivala plesa i Festivala DJ-a i MC-a, a izazvali su unatoč kišnom vremenu veliko zanimanje ljubitelja plesa i suvremene glazbe.

- Nastupili su naši najbolji plesači od mladih do profesionalaca i to sa najatraktivnijim izvedbama počevši od etno i renesansnog plesa pa do džeza, hip hopa, modernog baleta i drugih oblika – ističe proektorica Festivala plesa Ilijana Lončar. Među MC-ima su bili Marin Ivanović Stoka, Jopa, Grozni i Nellak, a predstavili su se i vrsni DJ Milex iz Đakova i Topa iz Požege donijevši na barokni trg ugođaj žestokih ritmova. Tijekom popodneva u šetalištu su nastupili mališani dječjih vrtića, folkloraši i tamburaši Gradskog KUD Požega, Lička pjevačka skupina ''Vila Velebitza“ i tamburaši ''Vivo“, a ugođaj u festivalskom šatoru začinio je nastup zagrebačkih tamburaša ''Od srca do srca“, dakako uz neizbježno nadmetanje vinoljubaca za ''Ej ti pij listu“ tako da je jedan od njih dobio titulu doktora vina, a dvojica vinskih pripravnika.

- Tijekom prva tri dana u svim programima Aurea festa nastupilo je oko 1100 izvođača, to je pratilo dvadesetak tisuća posjetitelja, a svi smještajni kapaciteti u Požeškoj kotlini su popunjeni - kazala je direktorica TZ grada Požege Silvija Podoljak. U petak uvečer je Festival popularne glazbe uz nastup poznatih izvođača 21 zabavne melodije (Miroslav Škoro, Cecilija, Ivan Zak, trio Gušt, Antonija Šola, Alen Islamović, Igor Delač, Žiga, Zdravko Škender i drugi). U šetalištu će nastupiti TS ''Ciraki“, a u festivalskom šatoru županjska „Patria“. Novi video spot predstavit će požeški tamburaši „Zlatna dolina“ i to za pjesmu ''Sve su cure kao med“, a u parku kraj Orljave se održava gastronomsko natjecanje "Fišijada 2014".

>>Mađioničari i žongleri uz ulične svirače, tambure i džez

>>Folkloraši sa običajima požeškog kraja otvorili feštu pjesme i vina

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.