Nestala

Pobjegla s dečkom koji se vratio kući, ali policiji taji gdje je bio

Foto: ''
Pobjegla s dečkom koji se vratio kući, ali policiji taji gdje je bio
04.01.2011.
u 09:42
Mlada Ozljanka prije tri tjedna javila se majci iz govornice pokraj zagrebačkog Doma sportova
Pogledaj originalni članak

Policija i dalje traga za 16-godišnjom Valentinom Silaj, koja je nestala još 9. studenoga, ali javnosti ne žele priopćiti detalje te gotovo dvomjesečne potrage. Ipak, doznajemo kako je ključna osoba u nestanku mlade Ozljanke njen dečko Tomislav Milanović koji živi u Zagrebu i tek je nešto stariji od nje.

 U isto vrijeme kad je, nakon povratka iz školskih klupa u karlovačkoj Medicinskoj školi, Valentina nastala, nestao je i njen dečko. I dok je policija tragala za dvoje mladih, Tomislav se vratio kući. No, umjesto da otkrije ima li ikakve veze s nestankom 16-godišnjakinje iz Ozlja, odlučio je da o svemu neće reći baš ništa.

 Prekinula sve veze

– Moja Valentina svojom je voljom odlučila prekinuti sve veze sa svojim dosadašnjim prijateljima i prijateljicama. Ostala je u kontaktu jedino sa svojim dečkom. Ona je takva osoba i, jednostavno, to je bila njena odluka. Ne znam hoće li policija uspjeti nešto doznati od Tomislava, jer ipak on je punoljetna osoba. Prošlo je već puno vremena, ali nadam se da će nakon objave njene slike i podataka u novinama stići neka korisna informacija. Odlučio sam angažirati i privatnog detektiva – ispričao je Valentinin otac Branislav Silaj.

 Doznali smo kako je prije tri tjedna Valentina ipak uspostavila kontakt s majkom koja živi u Zagrebu. No, nije joj htjela otkriti gdje je i što je radila posljednja dva mjeseca. Nazvala ju je iz telefonske govornice nedaleko od zagrebačkog Doma sportova.

 Policija moli pomoć

 Policija i dalje moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj 16-godišnjakinji da se jave u najbližu postaju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.