Uhićenje u Zagrebu

Počinio četiri pljačke u roku od šest dana

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Počinio četiri pljačke u roku od šest dana
10.02.2013.
u 19:15
Pljačke dviju stanica Aurodomusa u Dubravi i jedne na Malešnici počinio je uz verbalnu prijetnju držeći ruku u džepu te tako simulirajući da ima oružje
Pogledaj originalni članak

Uhićen je 28-godišnji B. P. zbog sumnje da je početkom ovog mjeseca u šest dana u metropoli opljačkao tri stanice za otkup zlata, tvrtke Aurodomus iz Kastva, ali i pekarnicu Dubec u Sesvetama.

Ukupno je “zaradio” nešto više od 15 tisuća kuna. Pljačke dviju stanica Aurodomusa u Dubravi i jedne na Malešnici počinio je uz verbalnu prijetnju držeći ruku u džepu te tako simulirajući da ima oružje, a za pljačku pekarnice naoružao se nožem. B. D. do sada nije evidentiran u policiji zbog kaznenih djela.

>> Šesto razbojstvo u tjedan dana, opljačkana trgovina u Karlovcu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TW
Twinspark
08:55 12.02.2013.

divlji zapad