Ubo ga 30-ak puta

Podignuta optužnica protiv Dine Kulišeka za stravično ubojstvo u Crikvenici

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Podignuta optužnica protiv Dine Kulišeka za stravično ubojstvo u Crikvenici
13.01.2015.
u 16:27
Kulišek je 13. srpnja prošle godine sa 30-ak uboda nožem ubio Ivana Jagodića te još uz to izbo i njegovu djevojku Meriem Demo (19)
Pogledaj originalni članak

Riječko tužiteljstvo podignulo je optužnicu protiv Dine Kulišeka (22) koji je 13. srpnja prošle godine sa 30-ak uboda nožem ubio Ivana Jagodića te još uz to izbo i njegovu djevojku Meriem Demo (19). Sve se odvijalo stubištu i Jagodićevu stanu u Crikevnici. Nakon masakra Kulišek je izjurio iz zgrade.

Iza sebe je ostavio tragove krvi koja se slijevala s ruke i noža po pločniku. Teško ranjena Meriem Demo uspjela je pozvati pomoć. Njezinu dečku nije bilo spasa. Istražitelji su Kulišeka uhvatili nakon nekoliko sati bijega. Kulišek je nekoliko dana nakon uhićenja završio u Bolnici za osobe lišene slobode gdje se i danas nalazi zbog navodno teškog psihičkog stanja.

>> Crikveničani u strahu za djecu: Bojimo se. Što ako Kulišek iziđe?

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

US
U sridu
17:35 13.01.2015.

40 godina zatvora.

Avatar Getrib
Getrib
19:33 14.01.2015.

Pravosudna trakavica može početi a glavnu riječ će voditi pedigre i mogućnosti financiranja odvjetnika.