kao jaje jajetu

Pogledajte Đokovićeva dvojnika: Djevojke me stalno opsjedaju!

Foto: Facebook
nole (1)
Foto: PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Facebook
nole (1)
Foto: Facebook
nole (1)
17.10.2012.
u 14:30
Nenada Čokovana prijatelji zovu Nole, a kad ga vide, u šali ispituju kako je bilo na turniru.
Pogledaj originalni članak

Nenad Čokovan iz beogradskog naselja Borča 27-godišnjak je koji se gotovo svakodnevno raduje uspješnoj karijeri srbijanskog tenisača Novaka Đokovića.

On, naime, nevjerojatno sliči poznatom tenisaču i zbog toga se, kako sam kaže, odlično osjeća.

– Ljudi mi prilaze, traže fotografiranje i autograme te mi ne vjeruju da nisam Novak. Kada izađem u neki klub, osjećam kako me svi gledaju. A djevojke? Jednostavno me opsjedaju. Odgovara mi to iako misle da sam Novak – kaže Čokovan koji već 20 godina igra nogomet u PKB Kovilovo, dok mu tenis ne ide najbolje.

Prijatelji ga zovu Nole, a kad ga vide, u šali ispituju kako je bilo na turniru, piše Blic.

– Nisam imao priliku upoznati Novaka, ali nadam se da hoću. On mi je omiljeni sportaš, navijam stalno za njega i pratim mečeve. Cijenim ga i kao čovjeka jer ima izražen smisao za humor – objasnio je Nenad.

>>Braća Žugaj: Ne želimo varati na račun naše sličnosti

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AY
amsterdam yoca
14:35 17.10.2012.

Nije mi jasno zašto većina naših medija ima potrebu pisati o srpskim sportašima, pjevačima, ili onim tzv. starletama? Zašto ne pišu npr. o mađarskim sportašima, rock sastavima, ili o slovenskim... I oni su nam susjedi isto kao i Srbi, a što je još bitnije, nisu nas ubijali niti granatirali u novijoj povijesti.

JS
John_Smith
15:19 17.10.2012.

dobar komentar amsterdam yoce ... isto tako, zasto nase novine toliko pišući o Novaku stalno pišu Srbin Novak. On nije Srbin, nego Srpski državljanin Hrvatsko Crnogorskog porijekla.

PE
peugeot
15:44 17.10.2012.

Zato ovaj mladic i ne smije nigdje u zapadne zemlje! Mogu samo misliti kako bi mu se djevojke nabacivale i vjesale oko vrata da preko vikenda ode u ZG i ST! Ali odmah bi se sponzoruse o'ladile cim bi saznale da on nije onaj pravi sto ga novinari pariskog sportskog dnevnika L'Equipe nazivaju 'Joker'. Nole je jedan, jedini, Nole je - kralj.