BiH

Pogledajte kako prosvjednici pozivaju policajce da im se pridruže

Foto: Screenshot Youtube
prosvjedi BiH
09.02.2014.
u 22:30
- Pridružite se i vi- viče jedna prosvjednica. Čuje se i jedan prosvjednik koji viče: Zašto se ne pridružite vašem narodu.
Pogledaj originalni članak

Na YouTubeu se pojavio video u kojem se vidi kako prosvjednici u BiH u petak pozivaju policajce da spuste štitove i prijeđu na njihovu stranu.

- Pridružite se i vi- viče jedna prosvjednica. Čuje se i jedan prosvjednik koji viče: Zašto se ne pridružite vašem narodu.

Video je na svom kanalu na YouTubeu objavio Amir Galijašević a u njegovom opisu piše: 

- Dokaz kako je većina ljudi prisutnih na samim protestima pozivala na miroljubivo rješenje, pozivali policajce da se ugledaju na kolege iz drugih bh gradova i odlože štitove i kacige i pridruže se narodu! Jer im je svakako tamo mjesto! Maskirani delinkventi nisu bili istog mišljenja i nastavili su vrijeđati policiju i gađati ih. 

>> Dayton je od BiH stvorio državu s tvorničkom greškom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
22:58 09.02.2014.

Kako ide ona pjesma,opa,opa, dolazi Europa,sad će da vas biju sile svecke milicije.

DU
Deleted user
07:45 10.02.2014.

1988 kada je krenulo rušenje tzv.socijalizma i borba protiv, mita,korupcije,kriminala, nemorala u samoupravnom socijalizmu sve je krenulo iz socijale a nakon nekoliko godina smo bili svjedoci od desetaka tisuća mrtvih, spaljena sela, gradovi i pojave tzv. novinara i ratnih profitera koji i danas vladaju bivšom jugom.

DU
Deleted user
07:55 10.02.2014.

Zanimljivo, sada se u medijima pojavljuju novinari i savjetnici koji su prije neki dan pričali o bivšoj politici RH i agresije na BiH a sada su opet kreatori i tumači kaosa koji vodi u nove sukobe. Sada je situacija da se pamti i piše tko je što rekao i pisao, a ne da kasnije kada nastane ludilo glavni krivac bude običan čovjek.