Razorno nevrijeme

Pogledajte pijavice i tornada koji su pogodili Italiju

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Italija
Foto: screenshot/youtube
tornado
20.11.2013.
u 07:43
Nakon olujnog ponedjeljka i najvećeg nevremena u Italiji u posljednjih 50 godina jučer se nevrijeme premjestilo u središnje i južne dijelove Italije
Pogledaj originalni članak

Nakon olujnog ponedjeljka i najvećeg nevremena u Italiji u posljednjih 50 godina, jučer se nevrijeme premjestilo u središnje i južne dijelove Italije, piše Crometeo

Iako oborina nije bilo ni blizu kao u ponedjeljak na Sardiniji, u utorak su dijelove Italije pogodili snažan vjetar, pijavice i tornada. Najteže je pogođen Gallipoli, gdje se pojavio tornado koji je s mora došao na kopno i napravio veliku materijalnu štetu, ali, nasreću, nitko nije stradao. 

Dvije škole u Gallipoliju jučer su zatvorene nakon što ih je pogodila pijavica. U gimnaziji je u nekim učionicama pijavica razbijala prozore pa je nastao pravi stampedo učenika tijekom evakuacije. Ciklona će se na svom putu prema istoku danas naći na Jadranu, ali u oslabljenom obliku. Području Jadrana prolazno će donijeti plimu, jake vjetrove i lokalne neverine. 

>>Oluja ubila 18 ljudi, rušila mostove i poplavila ceste

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HO
Hoch03
10:58 20.11.2013.

Dobro da nisu poplavljeni nadanovi dvori. Steta bi bila tri puta veca *